Pizza Emirgan, Gerçek Napoli Lezzetlerini Artık Glutensiz Olarak da Sunuyor

Pizza Emirgan, Gerçek Napoli Lezzetlerini Artık Glutensiz Olarak da Sunuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Emirgan, Gerçek Napoli Lezzetlerini Artık Glutensiz Olarak da Sunuyor

Menüdeki zengin pizza alternatifleri ile öne çıkan Pizza Emirgan’ın lezzet sırrı 55 saniye yüksek ısıda odun ateşinde pişirilmesinden geçiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2018

Emirgan Group bünyesinde bulunan Pizza Emirgan’ın beğenilen lezzetleri artık glutensiz seçenekleri ile misafirlerin beğenisine sunuluyor. Emirgan’da benzersiz konumuyla dikkat çeken mekan, enfes İtalyan lezzetleri ve sunumları ile öne çıkıyor.

Pizza Emirgan yorumuyla hazırlanan mekanın efsane pizzalarından “Kuşkonmaz”, “Siyah Trüf”, “Izgara Sebzeler”, “Pancar ve Keçi Peyniri”, “Mantar” ve “Margarita” gibi seçeneklerin yanı sıra menüde yer alan diğer tüm pizza alternatifleri de artık glutensiz seçeneğiyle servis ediliyor. Çikolatayı klasik İtalyan lezzeti ile buluşturan “Nutellalı Pizza” tatlı tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Menüdeki zengin pizza alternatifleri ile öne çıkan Pizza Emirgan’ın lezzet sırrı 55 saniye yüksek ısıda odun ateşinde pişirilmesinden geçiyor. Ayrıca pizzadan vazgeçemeyenler, grubun diğer mekanı olan La Boom’da da Pizza Emirgan’ın muhteşem lezzetlerini deneyimleme imkanı buluyor.

Eşsiz Emirgan boğaz manzarasına hakim mekan, efsane Napoli lezzetleri, popüler kokteylleri ile 10:00 – 04:00 saatleri arasında misafirlerine keyifli bir atmosfer sunarken, paket servisi ile sevilen İtalyan lezzetlerini evde deneyimlemenizi sağlıyor.

Pizza Emirgan İstanbul
0212 277 88 87
Emirgan Mahallesi, Sakıp Sabancı Caddesi, No 14/B, Sarıyer/İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT