Pizza Hut Delivery Üçüncü Şubesini Nişantaşı’nda Açtı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Hut Delivery Üçüncü Şubesini Nişantaşı’nda Açtı

Franchising sistemi ile 2011 yılı sonuna kadar 45 şubede hizmet vermesi planlanan Pizza Hut Delivery’nin Maslak ve Kavacık’ın ardından üçüncü şubesi, 7 Aralık 2010 Salı günü Nişantaşı’nda açıldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2010

07.12.2010

Franchising sistemi ile 2011 yılı sonuna kadar 45 şubede hizmet vermesi planlanan Pizza Hut Delivery’nin Maslak ve Kavacık’ın ardından üçüncü şubesi, 7 Aralık 2010 Salı günü Nişantaşı’nda açıldı.

Turkent A.Ş.’nin 2010 Eylül ayında Türkiye’ye getirdiği ve evlere serviste yeni bir dönem başlatan markası Pizza Hut Delivery, üçüncü şubesini Maslak ve Kavacık’ın ardından Nişantaşı’nda açtı. 280 metrekare büyüklüğe sahip Pizza Hut Delivery Nişantaşı şubesinin açılışı 7 Aralık 2010 Salı günü yapıldı.

Düzenlenen açılışta konuşma yapan, Süzer Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Turkent Gıda A.Ş. Genel Müdürü Serhan Süzer, kısa sürede üçüncü PHD şubesini açıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Maslak ve Kavacık’ın ardından üçüncü şubemizi Nişantaşı gibi yüksek potansiyele sahip bir semtte açıyor olmak bizim için oldukça gurur verici...

Ev ve iş yerlerine servisin son yıllarda ciddi oranda artış göstermesiyle pazardaki ihtiyacı farkederek hayata geçirdiğimiz Pizza Hut Delivery markamızın Nişantaşı şubesinin çok başarılı olacağına inanıyoruz.” dedi. Süzer, “Kendi bünyemizde ve franchise sistemi ile 2011 yılı sonuna kadar İstanbul ve Marmara Bölgesi ağırlıklı olmak üzere 45 Pizza Hut Delivery şubesi ile hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Bu yatırımımızın toplam miktarı 15 milyon dolar olurken, sağlayacağımız istihdam miktarı da 1000 kişiye yakın olacak. Şubelerimizi hayata geçirmek için 1 milyon dolar yatırımla ilk fabrikamızı da Sultanbeyli’de kurduk. Bundan sonra hedefimiz, Pizza Hut kalite ve lezzetini sıcağı sıcağına evlere götürmek.” diye konuştu.

Pizza Hut Delivery’nin Nişantaşı restoranı; Teşvikiye Mahallesi Valikonağı Caddesi Güzelbahçe Sokak No:8 Nişantaşı Şişli-İstanbul adresinde siparişlerini bekliyor.

Pizza Hut Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT