Pizza Hut`tan Büyük Fırsat

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Hut`tan Büyük Fırsat

Pizza Hut, evlere serviste cazip bir promosyon sunuyor. 3 büyük boy pizza sadece 33 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 17, 2011

17.05.2011

Pizza Hut, evlere serviste cazip bir promosyon sunuyor. 3 büyük boy pizza sadece 33 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Acılı, Akdeniz, Deniz ve Güneş, Çiftlik Evi, Dört Mevsim, İtalyan Mucizesi, Sebze Supreme pizzalarda geçerli olan bu avantajı kaçırmayın.

Sevdiklerinizle birlikte lezzetli bir sofrada buluşmak ve bu yemeği pizzayla taçlandırmak istiyorsanız, Pizza Hut’ın evlere servisteki promosyonunu kaçırmayın. Pizza Hut’ta evlere serviste 3 büyük boy pizza 33 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. 10 kişiye yetecek bu ziyafet için 444 6 555’i aramanız yeterli.

Pizza Hut’ın bu özel promosyonu Acılı, Akdeniz, Deniz ve Güneş, Çiftlik Evi, Dört Mevsim, İtalyan Mucizesi ve Sebze Supreme pizzalarda geçerli. 10 kişilik davetli listeniz için lezzetli bir sofra hazırlamak istiyorsanız pizzalardan seçiminizi yapın ve Pizza Hut’ı arayın.

Pizza Hut Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT