Pizza Hut’tan Damak ve Cep Dostu Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Hut’tan Damak ve Cep Dostu Kampanya

Pizza tutkunlarının damak zevkinin belirleyici markası Pizza Hut, muhteşem tatlara sahip ürünlerini artık daha bol malzemeyle hazırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 4, 2013

Aynı fiyata daha fazla etli malzeme!

Pizza Hut, artık daha fazla malzeme içeren lezzetlerle pizza tutkunlarıyla buluşuyor. Pizza Hut’ın Pan ve Thin’n Crispy hamur çeşitlerindeki tüm etli pizzaları, artık %50 daha fazla et kullanılarak hazırlanacak. Üstelik aynı fiyatlara!

Pizza tutkunlarının damak zevkinin belirleyici markası Pizza Hut, muhteşem tatlara sahip ürünlerini artık daha bol malzemeyle hazırlıyor. Ürünlerinin lezzeti kadar besin değerlerine de son derece önem veren Pizza Hut, artık müşterilerine daha fazla et içeren ürünler sunacak.

1 Şubat 2013 tarihinden itibaren geçerli olacak kampanya kapsamında, Pan ve Thin’n Crispy hamurun kullanıldığı tüm etli pizza çeşitleri yüzde 50 daha fazla et kullanılarak hazırlanacak. Böylece Pizza Hut’ın klasikleşmiş lezzetleri artık daha fazla malzeme içerirken, aynı fiyata daha doyurucu porsiyonlarda pizzaseverlerle buluşacak. Böylece Pizza Hut tutkunları, daha fazla para ödemek zorunda kalmadan daha dolu bir porsiyonun tadını çıkaracak.

Pizza Hut, damak dostu kampanyalarla pizza tutkunlarını sevindiriyor.

www.pizzahut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT