Pizza İl Forno’da Çifte Bayram Var

Pizza İl Forno’da Çifte Bayram Var

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza İl Forno’da Çifte Bayram Var

23 Nisan’da tüm çocuklara çifte bayram sevinci yaşatmaya hazırlanan Pizza İl Forno’da klasik lezzetlerin yanı sıra, vegan beslenirken damak tadından ödün vermek istemeyenler için oldukça zengin seçenekler bir arada yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 19, 2023

İtalyan usulü ince ve çıtır hamur üzerinde, gerçek mozzarella peyniri ile taze ve katkısız malzemelerin bolca kullanıldığı özel tariflerini, taş fırınlarda pişirip misafirlerine sunan Pizza İl Forno, bu 23 Nisan’da çocuklara çifte mutluluk yaşatacak. Markadan yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramının son gününe denk gelen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, ailesiyle birlikte Pizza İl Forno şubelerine misafir olan tüm çocuklara, ebeveynlerinin vereceği büyük boy pizza siparişinin yanında, diledikleri küçük boy pizza hediye edilecek. Pizza İl Forno’nun, Ankara’daki yeni açılan Nokta Cadde şubesinde ise “Hayal Gücü Pizzası” isimli bir workshop düzenlenecek. Bu lezzetli etkinliğe katılan minikler, hayallerindeki pizzayı kendi elleriyle hazırlayıp, tadacak.

Klasik, vegan, glütensiz ve bitkisel pizzalar…

23 Nisan’da tüm çocuklara çifte bayram sevinci yaşatmaya hazırlanan Pizza İl Forno’da klasik lezzetlerin yanı sıra, vegan beslenirken damak tadından ödün vermek istemeyenler için oldukça zengin seçenekler bir arada yer alıyor. Ayrıca glütensiz ürünler tüketmek zorunda olanlara yönelik özel pizzalar sunan markanın mönüsünde çok yakında tamamen bitkisel ürünlerle hazırlanan pizzalar ve daha yaşanabilir bir doğa için sürdürülebilir beslenmeyi destekleyici lezzetler girecek.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel “Çifte Bayram” neşesine katılmak isteyenler 23 Nisan Pazar günü, Pizza İl Forno şubelerine uğrayabilirler.

Detaylı Bilgi İçin: www.pizzailforno.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT