Pizza Pizza`dan 1 Alana 1 Bedava Dönemi Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Pizza`dan 1 Alana 1 Bedava Dönemi Başlıyor

Ülkemizin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza, 44 il ve 141 şubesinde aynı anda müthiş bir kampanyaya imza atıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 19, 2008

19.10.2008

Ülkemizin en büyük pizza restoranlar zinciri PİZZA PİZZA, 44 il ve 141 şubesinde aynı anda müthiş bir kampanyaya imza atıyor. 20 Ekim’de başlayacak ve 2009’a kadar sürecek kampanyada 1 pizza alan 1 pizza daha kazanıyor. Üstelik kampanya, ‘tüm pizzalar’ ve ‘tüm servislerde’ geçerli. Birbirinden enfes pizza lezzetlerinden doyasıya yemek için bu fırsatı kaçırmayın!

PİZZA PİZZA, 2008 yılını tüm Türkiye’de pizza rüzgârları estirerek kapatmaya hazırlanıyor. PİZZA PİZZA’da 20 Ekim’de başlayacak olan “1 Alana 1 Bedava Dönemi” 2009’a kadar devam edecek. Kaç kişi ya da hangi pizza çeşidine tutkun olursanız olun bu kampanya tam size göre! Çünkü PİZZA PİZZA’nın bu müthiş kampanyasında limit yok, çeşit sınırı yok. PİZZA PİZZA’nın tüm ülkede geçerli olacak kampanyasından yararlanmak için alternatifleriniz ise çok çeşitli. İster PİZZA PİZZA’nın nezih ortamında, ister 30 dakikalık servis hızıyla evde ya da işyerinde, isterseniz de Gel-Al servislerde kampanyanın tadını çıkarabilirsiniz.

PİZZA PİZZA, ülkemizin nadide köşelerinden en taze halleriyle getirdiği sebzeleri, mısırı, zeytini, mantarı, soğanı, tesislerinde el değmeden ürettiği sosis, sucuk ve salamı, pizza hamurunun üzerinde ustalıkla harmanlıyor. PİZZA PİZZA, ülke genelinde toplam 141 şubesinin bulunduğu 44 ilde, sıklıkla yaptığı kampanyalar sayesinde herkesin pizza lezzetiyle buluşmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra, bol malzemesiyle hem besleyici, hem de doyurucu pizzalar üreten PİZZA PİZZA, kalitesi ve her keseye uygun fiyat seçenekleriyle de öne çıkıyor.

“Pizza Pizza’dan 1 Alana 1 Bedava Dönemi” kampanyası ile şubeler hakkında daha detaylı bilgi almak; sadece PİZZA PİZZA’da bulabileceğiniz, bol malzemeli mükemmel tadı bir araya getiren Delux, Tuna, Mezzeluna gibi pizzalara ulaşmak için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 no’lu “Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı” aranabilir.

İstanbul Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT