Pizza Pizza Fanta ile Festivale Yolluyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Pizza Fanta ile Festivale Yolluyor

Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza, Fanta Gençlik Festivali boyunca müşterilerini eğlendiriyor. Festivalin son konserine katılmak için bilet fırsatı Fanta’lı menülerde.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 30, 2010

30.06.2010

Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza, Fanta Gençlik Festivali boyunca müşterilerini eğlendiriyor. Festivalin son konserine katılmak için bilet fırsatı Fanta’lı menülerde.

Bu yıl 8.si gerçekleştirilen Fanta Gençlik Festivali’nin tadı Pizza Pizza ile çıkıyor. Türkiye’de 45 ilde 150’yi aşkın şubesi ile hizmet veren Pizza Pizza, restoranlarında Fanta’lı menüleri tercih eden müşterilerine festival bileti hediye ediyor. Pizza Pizza’da herhangi bir Fanta’lı menü alan herkese bir adet bilet veriliyor.

Tam 14 yıldır Türkiye’nin pizza lezzetini belirleyen Pizza Pizza, bu alandaki en büyük isimlerin arasında. Pizza, Türkiye’de en çok tercih edilen fast food sıralamasında üçüncü sırada yer alıyor. Birinci sırada dürüm (%11,6), ikinci sırada lahmacun (%5,4) yer alırken pizza ise %4,3 pay sahibi. Buna rağmen ülkemizde yıllık 2 milyar dolarlık fast food pazarının 600 milyonu pizza satışından geliyor. Türkiye’de 45 ilde 150’den fazla restoranı bulunan Pizza Pizza bu sayısıyla ülkenin en büyük restoranlar zinciri durumunda. Özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde açtığı restoranlarla geçtiğimiz dönemde adından sadece pizzalarıyla değil, yarattığı istihdamla da söz ettirmişti.

Festival, Kenan Doğulu’nun “Patron” isimli yeni albümünün ilk turnesi olma özelliğini de taşıyor. Festivalde ünlü rap sanatçısı Ceza ve gençlerin gözdesi Pinhani grubu da sahne şovlarıyla gençlerle buluşuyor. Temmuz ayı içerisinde 5 bin 800 kilometreyi aşkın bir yol kat eden Fanta Gençlik Festivali’nin son ayağı olacak olan İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena buluşmasına Pizza Pizza tüm gençleri davet ediyor.

Üstün kalite, bol malzeme, tarifsiz lezzet ve servis hızıyla fark yaratan Pizza Pizza’nın kampanyaları ve ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 sipariş hattı aranabilir.

İstanbul Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT