Pizza2 Menü ile Lezzeti İkiye Katlayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza2 Menü ile Lezzeti İkiye Katlayın!

Pizza Hut, yepyeni menüleriyle lezzeti doruğa çıkaran seçenekler sunmaya devam ediyor. Pizza2 Menü, %100 Kayseri sucuğu ve Gemlik zeytiniyle zenginleşen özel kare pizzasıyla pizza tutkunlarını kendine hayran bırakacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 7, 2011

07.04.2011

Pizza Hut, yepyeni menüleriyle lezzeti doruğa çıkaran seçenekler sunmaya devam ediyor. Pizza2 Menü, %100 Kayseri sucuğu ve Gemlik zeytiniyle zenginleşen özel kare pizzasıyla pizza tutkunlarını kendine hayran bırakacak. Kare pizza, elma dilim patates ve Coca-Cola’dan oluşan bu menü, öğle ya da akşam yemeklerinizin yeni lezzet dostu olacak.

Pizza2 Menü 11,90 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Menüde yer alan özel “dört köşe” pizzada %100 Kayseri sucuğu, Gemlik zeytini, karamelize soğan ve salkım domates bulunuyor. Geniş ürün çeşitliliğiyle her damak zevkine uygun alternatifler sunan Pizza Hut yenilikleriyle de tutkunlarının yüzünü güldürüyor.

Pizza Hut’ın sıcak atmosferinde ya da evinizde sevdiklerinizle birlikte Pizza2’yi deneyin, sofranızın lezzetine lezzet katın!

Pizza Hut Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT