Pizzanı ‘Cep’ten Ye

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizzanı ‘Cep’ten Ye

Pizza yemek için artık nakit paraya ya da kredi kartına ihtiyacınız yok. Pizza Hut’ın mobil ödeme hizmeti sayesinde siparişlerinizi artık cep telefonunuzdan kolaylıkla ödeyebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 2, 2012

02.02.2012

Pizza yemek için artık nakit paraya ya da kredi kartına ihtiyacınız yok. Pizza Hut’ın mobil ödeme hizmeti sayesinde siparişlerinizi artık cep telefonunuzdan kolaylıkla ödeyebilirsiniz.

Avea Mobil Ödeme, Turkcell Mobil Ödeme ve Vodafone Mobil Ödeme’yi kullanarak ödemenizi yapabilir, nakit para derdi olmadan lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Pizza Hut, lezzetli sofralar kurarken sizi nakit para ya da kredi kartı derdinden kurtarıyor. 444 6 555 Pizza Hut’tından ya da pizzahut.com.tr’den vereceğiniz siparişlerinizi cep telefonundan kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Avea Mobil Ödeme, Turkcell Mobil Ödeme ve Vodafone Mobil Ödeme’yi kullanarak ödemenizi yapabilir, siparişinizi verebilirsiniz. Bu sayede sipariş ücretiniz cep telefonu faturanıza yansıtılır. Bu sistemi kullanmak için siparişinizi verdikten sonra cep telefonunuza gelen SMS’e ‘evet’ yanıtını vermeniz yeterli.

Cepten Ödeme Nedir?

Cepten Ödeme (mobil ödeme) alışveriş ve ödemelerin tek bir SMS ile kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan servistir. Pizza Hut’ta cepten ödemenin geçerli olduğu satış kanalları ise 444 6 555 Pizza Hut Çağrı Merkezi ve www.pizzahut.com.tr web adresi. Sistem Nasıl İşliyor?

Pizzahut.com.tr web adresi üzerinden sipariş vermek isteyen kişi çıkan ekrana cep telefonu numarasını yazıyor. Cep telefonuna gelen SMS onaylanınca teslimat adresine sipariş gönderiliyor, tutar telefon faturanıza yansıtılıyor.

444 6 555’i arayarak sipariş verirken ise, çağrı merkezi elemanı çıkan ekrana manuel olarak tutarı ve cep telefonu numaranızı yazıyor. Cep telefonunuza gelen onay SMS'ini ‘Onay’ ya da ‘Evet’ yazarak cevaplıyorsunuz ve tutar telefon faturanıza yansıtılıyor.

Super Supreme, Anadolu Ateşi, 4 Mevsim, Deniz ve Güneş gibi birbirinden lezzetli pizzaların yanı sıra Tavuklu ve Mantarlı Tagliatelli, Sebzeli Fusulli, Spaghetti Bolognaise gibi makarna alternatifleri ve salatalar da Pizza Hut’ta sizleri bekliyor. Tüm bu lezzetleri 444 6 555 Pizza Hut’tından ya da pizzahut.com.tr’den sipariş verebilir, mobil ödeme hizmeti sayesinde ödemenizi cep telefonunuzdan gerçekleştirebilirsiniz.

web: www.pizzahut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT