Plus Kitchen’a Mevsime Özel Yeni Lezzetler!

Plus Kitchen’a Mevsime Özel Yeni Lezzetler!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Plus Kitchen’a Mevsime Özel Yeni Lezzetler!

Plus Kitchen, doğal yaşam kültüründen aldığı ilhamla; taze, sağlıklı, insana ve çevreye duyarlı lezzetlerine yeni tatlar katmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 10, 2015

Bildiğiniz yemek anlayışını unutturarak, özgün bir deneyim yaşamanıza olanak sağlayan Plus Kitchen, yeni lezzetleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Mevsiminde yetişen tatlarla kendini yenileyen ve menüsünü zenginleştiren Plus Kitchen, kendi yorumuyla, özenle hazırladığı kabak graten, imambayıldı ve salatalarıyla bahara özel menüsünü oluşturmaya devam ediyor. Kapari, dereotu, somon, marul ve İzmir tulumu ile hazırlanan düşük kalorili yeni gözdesi somonlu salatası ile salata sevenlerin de müdavimi olmaya geliyor.

Sağlıklı ve bilinçli beslenmek isteyenlerin tercihi Plus Kitchen, yediklerinizle ilgili merak ettiğiniz her şeyi ürün ambalajlarının üzerinde sunuyor. Dilerseniz yediğiniz yemek kaplarını da ücretsiz alabildiğiniz Plus Kitchen’da herkesin damak tadına göre mutlaka bir lezzet var.

Açıldığı günden bu yana iştah açıcı sunumları, güler yüzlü ekibi, ev sıcaklığındaki samimi konseptiyle ilgi gören Plus Kitchen, yeni lezzetlerinin keyfini yaşamanız için sizi tüm şubelerine davet ediyor!

Somonlu Salata Fiyat: 14.50 TL
Kabak Graten Fiyat: 16,50 TL
İmambayıldı Fiyat: 16,50 TL

www.pluskitchen.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT