Poisson Restaurant'ın Menüsü Çok Heybetli

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Poisson Restaurant'ın Menüsü Çok Heybetli

Poisson Restaurant ağırladığı müşterilerini ferah, şık, rahat bir ortamda, dinlendirici bir müzik eşliğinde zengin menüsü, muhteşem lezzetleri ile başbaşa bırakıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 15, 2013

"Poisson Restaurant İstanbul'un Gerdanında ”

Hem Türk hem de dünya mutfağından sunduğu lezzetlerle adından söz ettiriyor. Poisson Restaurant'ta başrol manzaranın, İstanbul'un gerdanında Ortaköy'de, eşsiz manzara ve dekorasyon eşliğindeki yemeklerini bugüne kadar tatmadıysanız, lezzete doymamışsınız demektir. Mönü ise çok heybetli! Zeytinyağlıları, özel et ve balık sıcakları, değişik mezeleri, sizleri farklı kültürlere götürüp önce damaklarınızı sonra sizleri mest edecek. Biraz iddialı bulmuş olabilirsiniz. Muhteşem manzara, farklı lezzet ve tatları yaşamak için yapmanız gereken Ortaköy meydanına uğramadan geçmeyin...

Poisson yeni dekorasyon ve anlayışı ile, sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. 1 sene anlaşmalı olarak, ayda 1 gün gelirinin % 10'unu Engelsiz Yaşam Vakfına bağışlayacaktır.

Ortaköy'ün farklı bir lezzet mekanı olan Poisson Restaurant, akşam yemeklerinde olduğu kadar öğlen yemeklerinde de iddialı. Sıcak atmosferi, enfes yemekleri ve tadına doyulmaz mezeleriyle müdavimi olacağınız Poisson Restaurant ile keyfinize keyif katabileceksiniz. Lezzet ve ambiyans kriterleri içerisinde İstanbul'da dikkate değer buldukları mekanlar listesindedir. Poisson Restaurant'ın işletmecisi Cihan KARATEPE günün ve gecenin her saatini “Yaşayan ve Yaşatan” mekan olarak belirten ve çok kısa sürede sosyetenin, iş adamların ve müdavimlerinin uğrak yeri haline geldiğini söyledi. 150 kişiyi aynı anda ağırlayan mekanda, dostlarınızla paylaşmak istediğiniz özel günlerinizi Poisson Restaurant ile unutulmaz kılıyoruz. Nişan, nikâh, evlilik yıldönümleri ve doğum günleri gibi mutlu günlerin yanı sıra, özel davetler ve yemekli iş toplantıları gibi organizasyonları da lezzet mekanımız Poisson Restaurant'ta sevdiklerinizle birlikte yaşayabilir ve yaşatabilirsiniz...

Menüde deniz Ürünleri ve dünya mutfağından oluşan menüsü ile, Poisson Restaurant konuklarını ağırlıyor. Bünyesin de iki halkla ilişkilerin İngiliz'ce, Fransız'ca, Alman'ca, İtalyan'ca, İspanyol'ca ve Arap'ça dillerini bilmesi gelen konukları ağırlaması, mekana farklı bir önem katıyor. Herkesin dilediği lezzeti bulabileceği zenginlikte olan mönüsü; kahvaltı, başlangıç, sandviç, salata, makarna, et, balık-deniz ürünleri, soğuk ve sıcak mezelerin geniş bir yelpazede, ızgaraları, zeytinyağlıları ve tatlılarının yanı sıra yerli ve yabancı kahveler ile alkolsüz içecekleri barındırıyor.

Poisson Restaurant ağırladığı müşterilerini ferah, şık, rahat bir ortamda, dinlendirici bir müzik eşliğinde zengin menüsü, muhteşem lezzetleri ile başbaşa bırakıyor.

Poisson Restaurant
İskele Meydanı No:26 Ortaköy İST.
Tel. 0212 258 49 00

www.poisson.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT