Pumpkin Spice Latte Geri Döndü!

Pumpkin Spice Latte Geri Döndü!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pumpkin Spice Latte Geri Döndü!

Espresso ile buharda ısıtılmış sütün buluşmasına tarçın, mini Hindistan cevizi ve karanfilin enfes harmanı eşlik ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 7, 2015

Espresso ile buharda ısıtılmış sütün buluşmasına tarçın, mini Hindistan cevizi ve karanfilin enfes harmanı eşlik ediyor. Yoğun kreması, balkabağı turtasıçeşnisi ile taçlanıyor ve ortaya herkesin heyecanla beklediği PumpkinSpiceLatte çıkıyor.

Yaz sona eriyor, günler kısalıyor, okullar tekrar açılıyor. İnsanlar günlük yaşamlarına ve rutinlerineyeniden alışırken,Starbucks’ın sonbahar menüsünün vazgeçilmezi PumpkinSpiceLatte şehre geri dönüyor.

Daha önce Amerika’dan başlayarak çeşitli ülkelerde satışa sunulan PumpkinSpiceLatte, geçtiğimiz yıl Türkiye’deki kahve severlertarafından da büyük bir heyecanla karşılandı.

Eylül ayı itibariyle PumpkinSpiceLatte eşsiz lezzetiyle Starbucks’larda kahve tutkunları ile yeniden buluştu.

PumpkinSpiceLatte, kahve eşliğinde günün yorgunluğunu atmak, konforlu bir ortamda arkadaşlarıyla sohbet etmek isteyenler için,sonbaharın en çoktercih edilen lezzetleri arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT