Raika Lezzet Dolu İş Yemeklerine Ev Sahipliği Yapıyor

Raika Lezzet Dolu İş Yemeklerine Ev Sahipliği Yapıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Raika Lezzet Dolu İş Yemeklerine Ev Sahipliği Yapıyor

Şehrin en merkezi konumunda sakin bir buluşma noktası olarak dikkat çeken Raika, çağdaş yemekleri ve kaliteli servisi ile konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 2, 2016

Türk mutfağından lezzetleri modern yorumlarla bir araya getiren Raika, The Marmara Taksim’in teras katındaki merkezi lokasyonu, kusursuz servisi ve prestijli ambiyansı ile iş yemekleri için ideal bir mekan alternatifi olmaya devam ediyor.

Mevsimsel taze lezzetleri yenilikçi dokunuşlarla harmanlayarak eşsiz lezzetler sunan Raika, merkezi konumu ve etkileyici atmosferi ile dikkat çekiyor. Şehrin dört bir yanına hâkim bir manzaraya sahip olan mekân öğle yemekleri için zevkli bir yer tercih etmek isteyenlere hitap ediyor. Toplantı eşliğindeki uzun öğle yemekleri Raika’nın büyüleyici ortamı ile keyifli saatlere dönüyor.

Geniş yemek salonu haricinde, diğer bölümlerden ayrı konumlanan 40 kişilik kapasiteye sahip kapalı odası ile de Raika özel toplantılara da ev sahipliği yapabiliyor. Boğaz manzarasına sahip bu bölümde gruplar toplantılarını ve özel iş yemeklerini Raika’nın lezzetleri eşliğinde gerçekleştirebiliyorlar.

Raika, menüsündeki lezzetlerle de göz dolduruyor. Anadolu mutfağını ve Türkiye'nin farklı bölgelerine özgü yöresel tatları yenilikçi yaklaşımıyla yeniden şekillendiren Raika’da kömür ızgarasından sunulan lezzetler en çok beğeni toplayan yemekler arasında yer alıyor.

Şehrin en merkezi konumunda sakin bir buluşma noktası olarak dikkat çeken Raika, çağdaş yemekleri ve kaliteli servisi ile konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

The Marmara Taksim Kat:20 Taksim / İstanbul
T: 0212 243 37 73
www.raika.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT