Ramazan Ayına Özel Menüler

Ramazan Ayına Özel Menüler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Ayına Özel Menüler

Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City ve Divan Suites İstanbul G-Plus otelleri Ramazan’ın bereketli sofralarını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için lezzet dolu menüler hazırladı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 29, 2019

Her damak tadına uygun set menülerin yanı sıra açık büfe seçenekleri de sunan Divan Otelleri, Ramazan ruhunu yaşamak isteyenlere eşsiz bir ortam vadediyor.

Divan İstanbul’dan Ramazan’a Özel Fasıl
Divan Grubu’nun amiral gemisi Divan İstanbul’un içinde yer alan Divan Pub’da iftar sofraları fasıl ile neşeleniyor. Açık büfe olarak servis edilen iftar menüsü kişi başı 189 TL’ye sunuluyor. Ayrıca, 6 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında minimum 3 gecelik suite oda konaklamalarında, havalimanına gidiş-dönüş transfer hizmeti ücretsiz olarak sunuluyor.

Divan İstanbul City’de 4 Farklı İftar Menüsü Misafirlerle Buluşuyor
İstanbul’un en merkezi ve en modern bölgesinde yer alan Divan İstanbul City’de her damak tadına uygun iftar menüleri Divan şefleri tarafından özenle hazırlandı. İftar tabağının yanı sıra çorba, ara sıcak, zeytinyağlı, ana yemek ve tatlıdan oluşan dört farklı menü hazırlayan Divan İstanbul City’de set menüler, 99 TL’den başlıyor.

Divan Suites İstanbul G-Plus ve Divan İstanbul Asia’da Açık Büfe İftar
Divan Suites İstanbul G-Plus, Ramazan ayı boyunca açık büfe lezzetleri misafirleriyle buluşturuyor. Kişi başı 99 TL’ye sunulan menüde Divan şefleri tarafından hazırlanan enfes tatlar servis ediliyor.Ramazan ayı boyunca Divan Suites İstanbul G-Plus’ta yapılacak 3 gece konaklamalarda 3 kal 2 öde kampanyası uygulanıyor.

Anadolu yakasının gözde oteli Divan İstanbul Asia'da iftar menüleri açık büfe olarak servis ediliyor. Ramazan akşamlarında keyifli sofralar kuran Divan İstanbul Asia’da kişi başı iftar menüsü 119 TL’den sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT