Ramazan Bayramı’nın Tadı Özsüt’ün Çikolatalarıyla Çıkar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Bayramı’nın Tadı Özsüt’ün Çikolatalarıyla Çıkar

Ramazan Bayramı’nı sevdiklerinizle birlikte “şeker tadında” geçirmek için usta ellerde hazırlanmış Özsüt çikolataları sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 25, 2011

25.08.2011

Ramazan Bayramı’nı sevdiklerinizle birlikte “şeker tadında” geçirmek için usta ellerde hazırlanmış Özsüt çikolataları sizleri bekliyor. Şık kutularıyla bayram ziyaretlerinin kalp çalan hediyeleri arasında yer alan Özsüt çikolatalarının benzersiz tatlarıyla tam bir bayram keyfi yaşayacaksınız.

Özsüt, Ramazan Bayramı’nda sevdiklerini el yapımı çikolatalarla mutlu etmek isteyenler için “tatlı” seçenekler sunuyor. Özsüt ustalarının elinden çıkan “special” ve “madlen” çeşitleri tadıyla hem misafirlerinizin hem de ziyarete gittiğiniz büyüklerin damaklarına bayram havası yaşatacak. Ünlü Fransız çikolata markası Valrhona’nın benzersiz lezzetini içeren el yapımı çikolatalar, yurtdışında eğitim almış Türk ustalar tarafından özenle hazırlanıyor.

Bayram ikramlarının en özel hali olan madlen çikolatalar Özsüt’te, “sütlü” ve “bitter” olmak üzere iki çeşitte bulunabiliyor. Hindistancevizliden ballı ve karamelliye, kahveliden fındık ezmeliye kadar tam dokuz çeşitte çikolata tutkunlarıyla buluşan special çikolatalar ise bayramda ağzınızı tatlandıracak diğer seçenekler…

Özsüt’ün madlen çikolatalarının her iki çeşidi kilogramı 50 TL’den, special çikolatalar ise kilogramı 90 TL’den satışa sunuluyor. Gurmelerin tercihi olan ve dünyanın en kaliteli çikolatası olarak kabul edilen Valrhona’nın, Özsüt ustalarının “sihirli” ellerinde hayat bulan madlen ve special çikolatalarla Ramazan Bayramı’nda hem kendinize hem de misafirlerinize unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatmaya hazırlanın.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT