Ramazan Keyfi Bir Başka

Ramazan Keyfi Bir Başka

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Keyfi Bir Başka

Türk ve Osmanlı mutfağının en özel lezzetlerini usta şeflerinin yorumuyla deneyimleyebileceğiniz iftar menüsü, çeşitliliği ile de göz dolduruyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 25, 2021

JW Marriott Istanbul Bosphorus, iftar bereketini sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere, Tarihi Yarımada ve Galata manzarasına sahip mekanı Galata Lounge’da Ramazan’a yakışır bir menü sunuyor. Türk ve Osmanlı mutfağının en özel lezzetlerini usta şeflerinin yorumuyla deneyimleyebileceğiniz iftar menüsü, çeşitliliği ile de göz dolduruyor.

Eşi benzeri olmayan İstanbul manzarasına sahip JW Marriott Istanbul Bosphorus’ta şehrin koşturmasından uzakta Tarihi Yarımada’ya kucak açan 180 yıllık tarihi yapısı ve Boğaz manzarasının güzelliğini hissetmek isteyenleri bu aya özel “Ramazan Ayı Özel Konaklama Paketi” bekliyor.

Galata Kulesi’nin tüm ihtişamını izleyebileceğiniz Galata Lounge’da sunulacak iftar menüsünde; geleneksel iftariyelikler, çorba, havuçlu kuskus, kızarmış badem ve kakule soslu kuzu tandır veya köfte, bulgur ve ızgara sebzeler veya Izgara tavuk “pirzola”, iç pilav ve közlenmiş biber alternatifli ana yemek Ramazan’ın olmazsa olmazı güllaç ile tamamlanıyor.

Sağlık Bakanlığı’nın önergelerine ve Marriott International standartlarına uyarak devam eden hijyen ve fiziksel mesafe protokollerini titizlikle hayata geçirmeye devam eden JW Marriott Istanbul Bosphorus’ta konaklama, iftar ve sahurdan oluşan Ramazan Paketi kişi başı 190 €’dan başlayan fiyatlarla misafirlerin hizmetine sunulmaktadır.

JW Marriott Istanbul Bosphorus’un özgün mutfak kültürünün Ramazan için tekrar yorumlanmasıyla ortaya çıkan bu eşsiz mönü, misafirlerini yeni nesil iftar sofralarına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT