Ramazan Keyfi,Wyndham Grand İstanbul’da

Ramazan Keyfi,Wyndham Grand İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Keyfi,Wyndham Grand İstanbul’da

Ramazan’da İftar, Bayramda İstanbul’un Ve Kalamış’in Keyfini, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina’da Yaşayın…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 15, 2014

Kalamış Marina’daki benzersiz konumu ve muhteşem deniz manzarası, şık restoranları, seçkin dekorasyonu ve dikkat çekici mimarisiyle Anadolu Yakası’nın sembolü haline gelmeyi başaran Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina’da, Ramazan ayı boyunca zengin iftar menüsüyle oruç, daha keyifli açılıyor. Ayrıca Ramazan Bayramında Kalamış Parkı’nda doğa ve deniz, Bağdat Caddesi’nde alışveriş keyfini şimdiden yaşamaya hazır mısınız?

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, bu sene Ramazan ayı ve bayramı için misafirlerine birbirinden farklı iftar ve konaklama paketleri sunuyor. Deluxe oda konaklama, sahur ikramları, açık büfe iftar yemeği olarak sunulan İftarlı konaklama paketi iki kişilik odada kişi başı fiyatı 105 Euro, deluxe oda konaklama, açık büfe kahvaltı, set menü akşam yemeği ile bayram konaklama paketi ise iki kişilik odada kişi başı fiyatı 115 Euro olarak misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Ramazan ve bayram boyunca Blue Harmony Spa’da %20 indirim fırsatından da yararlanmak isteyen misafirler, ayrıca açık ve kapalı havuzların kullanımından da faydalanabilecekler…

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT