Ramazana Özel Bonfilet'ten Yeni Tad Merguez

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazana Özel Bonfilet'ten Yeni Tad Merguez

Bonfilet Meguez Köfte'ye Türkiye genelinde sadece Migros, Tansaş ve Macrocenter zincir marketlerden ulaşabilir ve www.bonfilet.com.tr. den ve inceleye bilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 25, 2012

Ramazan 2012

Müthiş Ürün Sadece Migros, Tansaş ve Macrocenter'larda.

Bonfilet ürün yelpazesine yeni bir tad ekleyerek taçlandırdı. iddialı eşsiz bir tad Merguez Köfte... Lezzetine doyulmayan, tavayla ya da kömür ateşiyle buluştuğu anda, şimdiye dek tatmadığınız eşsiz bir ziyafete hazır olun. Evlerimize, sofralarımıza bereket, huzur ve mutluluk getiren Ramazan ayında, iftar ve sahur sofralarınızı süsleyen Bonfilet Merguez Köfte'yi, ister tabakta, ister lavaşta yada çıtır çıtır bir sandviç ekmeğinizin arasında, ihtiyacımız olan besin, protein değeri yüksek, sağlıklı, hem göze, hem damağa hitap ediyor.

Bonfilet Merguez Köfte Fas, Tunus, Cezayir menşeli bir lezzet olup, oradan Fransız mutfağına geçmiş ve Avrupa'nın geneline yayılmış olan özel bir tad. Domuz eti, yağı yada başka katkı maddeleri içermeyen, kendine has doğal lezzeti ile Bonfilet Merguez Köfte, dünya genelinde müslümanlar tarafından da tercih edilmektedir. Kuzu gömleğinde, Türk damak tadına uygun, zarı soyulmadan sadece 1-2 dakikada hazırlanabilen dünya lezzeti, sofralarınızın, barbekülerinizin ve piknik keyfinizin vazgeçilmzi olacak.

Bonfilet Meguez Köfte'ye Türkiye genelinde sadece Migros, Tansaş ve Macrocenter zincir marketlerden ulaşabilir ve www.bonfilet.com.tr. den ve inceleye bilirsiniz. Türkiye geneline yayılan Bonfilet ulusal marka olmanın sorumluluğunu ve gereğini yerine getirmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT