Ramazana Özel Lezzetler The Ritz-Carlton, Istanbul’da

Ramazana Özel Lezzetler The Ritz-Carlton, Istanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazana Özel Lezzetler The Ritz-Carlton, Istanbul’da

Ramazan’ın olmazsa olmazlarından fındıklı güllaç, Maraş dondurması ile servis edilen fıstıklı künefe gastronomi keşfi sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 31, 2022

Eşsiz manzarasıyla The Ritz-Carlton, Istanbul’un yenilenen restoranı Atölye, Türkiye mutfağının dört bir yanından özel lezzetler sunan iftar menüsüyle Ramazan Ayı boyunca misafirlerini ağırlıyor. Otelin Executive Chef’i Selami Güleryüz ve deneyimli mutfak ekibinin hazırladığı menüde doğudan batıya, güneyden kuzeye tüm Türkiye’den özel bir seçki yer alıyor.

Yenilenen konsepti ve renovasyon sürecinden geçen yeni görünümüyle Atölye Restaurant, Ramazan boyunca misafirlerine Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini özel menü seçenekleriyle misafirlerinin beğenisine sunuyor. Sultan sofralarının vazgeçilmezi iftariyelikler, pastırmalı çıtır börek veya fındık lahmacun ile Bafra pidesi ana yemek öncesi misafirlerin damaklarını tatlandırıyor. Patlıcan söğürme, fırınlanmış kırmızı soğan, kuzu sosla servis edilen ızgara kuzu sırtı, sote sebze ve bezelyeli patates püresi ile mantarlı piliç sarma veya bademli pilav, mini sebzeler, dana sosu eşliğinde dana incik The Ritz-Carlton, Istanbul misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Ramazan’ın olmazsa olmazlarından fındıklı güllaç, Maraş dondurması ile servis edilen fıstıklı künefe gastronomi keşfi sunuyor.

İstanbul’un en özel ve etkileyici lokasyonunda konumlanan, konforlu hizmet anlayışıyla fark yaratan The Ritz-Carlton, Istanbul Ramazan’da seçkin lezzetlerinin yanında konaklama paketiyle de misafirlerinin yanında. Ramazan Ayı’nda misafirlerini iftarda ağırlamak isteyen şirketlere özel menüler de sunan The Ritz-Carlton, Istanbul büyük grupları da ağırlıyor.

Atölye’nin gastronomik bir şölen yaratan menüsüne İstanbul’un eşsiz manzarası eşlik ediyor. Dekorasyonu, günün enerjisini yakalayan dinamizmden ilham alıyor. Misafirperver ekibiyle Atölye, dünün izlerini bugünün modernizmiyle harmanlayarak gelenekselliğin önemli bir temsilcisi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT