Ramazanın Sıcaklığını Yaşatan İftar Sofraları

Ramazanın Sıcaklığını Yaşatan İftar Sofraları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazanın Sıcaklığını Yaşatan İftar Sofraları

BigChefs, Ramazan ruhunu doyasıya yaşamak isteyenler için bu yıl da özel bir iftar menüsü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 14, 2019

Zengin iftariyelikler, geleneksel ile günceli buluşturan tarifler, tavuk veya et tercih edenler için iki farklı ana yemek seçeneği, tatlı, Coca-Cola ve çay ikramıyla BigChefs Ramazan menüsü hem göze hem damağa hitap ediyor. BigChefs, sadece lezzetleriyle değil, sıcak, samimi ve şık ortamıyla da Ramazan akşamlarına keyif katıyor.

BigChefs her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da iftarda misafirlerini özel bir menü ile ağırlıyor. Geleneksel lezzetleri güncel dokunuşlarla birleştiren iftar menüsü zengin çeşitleriyle hem damağa hem göze hitap ediyor. BigChefs, aileler, dostlar, iş arkadaşları, gruplar ve Ramazan ruhunu tüm sıcaklığı ile yaşamak isteyen herkesi, samimi ve şık ortamında ağırlıyor.

Pastırmadan meyveye zengin iftariyelikler
BigChefs’te iftarlar kuru meyve ve yemişlerden özel seçim zeytinlere, reçellerden pastırma ve peynire bol çeşitli iftariyeliklerle açılıyor. Ferahlatıcı karpuz ve kavun dilimleri de iftariyelikler içinde yer alıyor.

Maş fasulyesi çorbası ve Kaz Dağları’ndan keçi peynirli salata
Ardından pirinçli maş fasulyesi çorbası servis ediliyor. Yanında Kaz Dağları’nın mis gibi havasında yetişen keçilerden elde edilen sütlerle hazırlanan keçi peynirli ve turunç ekşili karpuz buzlama salatası ile iftar keyfi devam ediyor.

Tavuk ve et ile hazırlanan iki ayrı ana yemek seçeneği
Ana yemek olarak sebzeli tavuk parçaları ve ılık humus ile servis edilen Tavuklu Ala Nazik veya tahin ve yoğurt beğendi eşliğinde sunulan Mutabelli Hünkar Beğendi tariflerinden birini seçmek mümkün oluyor.

Dondurmalı irmik helvası ve içecek ikramları
Maraş usulü dondurma eşliğinde gelen fırında limonlu ve sütlü irmik helvasıyla tamamlanan iftar keyfine, 1 adet Coca-Cola, Cappy Ramazan şerbeti ve su eşlik ediyor. Yemeğin üstüne çay ikramı yapılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT