Meksika usulü vegan Fajita!

Meksika usulü vegan Fajita!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Meksika usulü vegan Fajita!

Ranchero, beslenme tarzı olarak et, beyaz et ve balık tüketmeyen, ayrıca bu hayvanlardan üretilen hiçbir gıdayı da yemeyen Vegan’lara özel reçeteler oluşturdu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2018

Şehrin Meksikalısı Ranchero, vegan misafirlerine beslenme tarzlarından ve damak tadından taviz vermeden rahatlıkla tüketebilecekleri özel lezzetler sunuyor. Mekan, Meksika’nın klasik yemeği Fajita’yı içerisinde hiçbir et ürünü ve hayvansal gıda olmadan, karamelize soğan, renkli biberler, bitkisel yağ, sarımsak püre, dağ kekiği, kimyon, isli paprika ve kişniş ile sotelenen mantarlardan hazırlayarak yanında özel soslar ve el yapımı mısır tortillası eşliğinde servis ediyor.

Türk & Meksikalı aile tarafından işletilen ve Meksika’ya özgü gerçek yerel yemekleriyle ünlenen Ranchero, beslenme tarzı olarak et, beyaz et ve balık tüketmeyen, ayrıca bu hayvanlardan üretilen hiçbir gıdayı da yemeyen Vegan’lara özel reçeteler oluşturdu. Bir Meksika klasiği olan Fajita’yı vegan kültürüne göre yeniden yorumlayan mekan, içinde fasulye püresi, yer fıstığı püresi ve zengin mevsim sebzelerinin olduğu Plato Vegano isimli yemeğiyle de veganların gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT