Razaman'a Özel Lezzetli Doyurucu Menü

Razaman'a Özel Lezzetli Doyurucu Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Razaman'a Özel Lezzetli Doyurucu Menü

Baydöner’in Ramazan ayına özel 33,99 TL’lik menüsünde eşsiz iskenderin yanı sıra; çorba, salata veya turşu, hurma, su, içecek ve çay yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2018

Baydöner, iftarda kendisini iskender ile ödüllendirmek isteyenler için hazırladığı sağlıklı ve doyurucu menüsüyle Ramazan ayında iftar keyfinin adresi olmaya hazır! Baydöner’in Ramazan ayına özel 33,99 TL’lik menüsünde eşsiz iskenderin yanı sıra; çorba, salata veya turşu, hurma, su, içecek ve çay yer alıyor.

41 ilde 122 şubesi ile hizmet veren Baydöner, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da dışarıda iftar yapmak isteyenler için özel bir “Ramazan Menüsü” hazırladı. Baydöner’in Ramazan ayına özel 33,99 TL’lik menüsünde eşsiz iskenderin yanı sıra; çorba, salata veya turşu, hurma, su, içecek ve çay yer alıyor.

Misafirlerinin, geleneksel Türk lezzeti dönere, standart kalite ve uygun fiyat ile şık restoranlarda kolayca ulaşmalarını sağlayan Baydöner ile Ramazan’da iftar keyfi doyasıya yaşanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT