Reçeteli İtalyan Tarifleri La Mia Luce'de

Reçeteli İtalyan Tarifleri La Mia Luce'de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Reçeteli İtalyan Tarifleri La Mia Luce'de

Taze mozzarella peyniri, dilimlenmiş domates ve fesleğen ile sunulan Caprese; içinde karides, mozzarella peyniri ve avakado ile servis edilen rulo somon füme Terrina Salmone; Akdeniz yeşillikleri, havuç ve sarımsaklı pesto sos ile sunulan ızgara kalamar Calamari alla Griglia başlangıçlarda tercih edilmesi önerilen spesiyallerden.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 8, 2017

İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce, geleneksel İtalyan mutfağının reçeteli lezzetlerini sunuyor.

Akdeniz’in sıcak denizlerinden gelen taze balıklar, el yapımı makarnalar, İtalyan mutfağının karakteristik lezzetlerinden olan risotto, taş fırında pişen ince hamurlu pizzalar; çeşitli baharatlar ve Akdeniz yeşillikleriyle hazırlanan sunumlarla lezzet tutkunlarına ikram ediliyor.

Lezzet tutkunlarının Suadiye’nin gizli bahçesindeki keşfi olarak dikkat çeken La Mia Luce, deniz mahsulleri, kırmızı et ürünleri, taş fırında pişen pizzalar, hamur işleri ve zeytinyağlı sebze yemeklerinden oluşan zengin menüsüyle, misafirlerine gerçek İtalyan lezzetlerini sunuyor. İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce, geleneksel yöntemlerle pişirilen menüsünü, zengin şarap seçenekleri ve ünlü İtalyan tatlıları ile taçlandırıyor.

Taş fırında, odun ateşiyle pişen pizzaların yanı sıra eşsiz bir deneyim olan ve İtalyanların sıklıkla kullandığı bir mantar türü olan porcini mantarı ile hazırlanan Risotto Porchini, İtalyan mutfağı denildiğinde, ilk akla gelen yemekler arasında yer alıyor.

Taze mozzarella peyniri, dilimlenmiş domates ve fesleğen ile sunulan Caprese; içinde karides, mozzarella peyniri ve avakado ile servis edilen rulo somon füme Terrina Salmone; Akdeniz yeşillikleri, havuç ve sarımsaklı pesto sos ile sunulan ızgara kalamar Calamari alla Griglia başlangıçlarda tercih edilmesi önerilen spesiyallerden.

İtalyan mutfağının olmazsa olmazlarından biri de et yemekleri. Izgara dana bonfile madalyonun, kuşkonmaz ve hafif tereyağı ile sunulduğu Tagliata Asparagi, özel marinesi ile lezzet tutkunlarını kendine hayran bırakıyor. Geleneksel İtalyan mutfağına ait reçeteli birçok tarife sahip olan La Mia Luce’de, portakal suyunda marine edilerek, parmesan peyniriyle sunulan taze enginar salatası Insalata di Carciofi ve milföy, pasta kreması, karamel sosla hazırlanan Napoleone’un da arasında yer aldığı spesiyaller, lezzet tutkunlarına benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor.

Yeşil ile ahşabın hakim olduğu, ferah ve özenle döşenmiş bir mekan olan La Mia Luce’nin İşletme Müdürü Abdullah Ardal, “İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Suadiye’de, sessiz ve sakin kalabilmiş bir mekân olan La Mia Luce’de, sunduğumuz lezzetlere eşlik eden İtalyan ve dünya müzikleri ile konuklarımıza keyifli zamanlar ve eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Şehrin yoğun temposundan ve kalabalığından sıkılanlar için, La Mia Luce İtalya’nın arka bahçesine açılan bir kapı” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT