Renkli Ülkenin Egzotik Mutfağına Yeni Reçeteler Girdi!

Renkli Ülkenin Egzotik Mutfağına Yeni Reçeteler Girdi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Renkli Ülkenin Egzotik Mutfağına Yeni Reçeteler Girdi!

Ranchero kendine özgü Meksika mutfağıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 16, 2019

Fajita, Quesadilla, Enchilada, Burrito, Taco ve Nachos… Bu isimler artık hemen herkese tanıdık gelirken, aralarında pek çoğumuzun müdavimi olduğu lezzetler de bulunuyor. Şehrin Meksikalısı Ranchero, klasikleşen yemeklerine, orjinal reçeteler ekledi. Türk & Meksikalı işletmecilerin, yine Meksika’da restoran sahibi olan mutfak danışmanı akrabalarıyla birlikte oluşturdukları 2019 menüsünde Sweet & Spicy Burger, Burger Deshebrada, Cajun Chicken Tacos, Red Chili Enchiladas ve Quesadillas De La Calle gibi hem göze hem damağa hitap eden sürpriz tatlar yer alıyor.

Meksikalı & Türk bir aile tarafından işletilen Ranchero’da, yemeklere asıl lezzeti, mekana özgü baharat karışımları ve patentli soslar veriyor. Orjinal reçetesine sadık kalınarak hazırlanan yemekler, 40’ı aşkın farklı sos çeşidiyle birlikte sunuluyor. Alışılan Ranchero klasikleri dışında misafirlerine farklı lezzet deneyimleri yaşatmayı amaçlayan mekan, menüsüne her yıl yeni yemekler ekliyor.

Lezzet tutkunlarının “en iyiler” listesine girmeye aday yeni tariflerden birisi hafif acılı Burger Deshebrada. Tost edilmiş iki burger ekmeği arasında tinga et veya tavuk, sarımsaklı dip, marul, soğan, kişniş, cheddar peynir, jalapeno biber ve közlenmiş domates eşliğinde sunulan bu özel tarif, burger severleri kendine hayran bırakacak türden. Cajun baharatına panelenip kızartılan tavuk etinin, chili biber reçeli, özel soslar, kişniş, frenk soğanı, yeşillik ve beyaz peynir ile birlikte el yapımı tacolar içine misafir olduğu Cajun Chicken Tacos ise mekanın menüsündeki yeni Meksika spesiyallerinden. Tercihe göre tinga et veya tavuk etinin red chili sos ile tortilla ekmeği içindeki acılı uyumu Red Chili Enchiladas ve mekana özgü patentli soslar, özel baharatlar ve renkli biberlerin birlikte adeta bir tabloyu andırdığı Quesadillas de la Calle de yeni menüden mutlaka denenmesi gereken yemekler arasında başı çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT