Renkli Yılbaşı Sofralarına Özel Leziz BigChefs Hindisi

Renkli Yılbaşı Sofralarına Özel Leziz BigChefs Hindisi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Renkli Yılbaşı Sofralarına Özel Leziz BigChefs Hindisi

Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerine kendine has yorumunu katan BigChefs, yeni yıl kutlamalarına özel olarak hazırladığı fırında hindiyle yılbaşı sofralarında başrol oynuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 22, 2020

Sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan BigChefs, kendine has yorumuyla hazırladığı BigChefs Hindisi ile yılbaşı sofralarına hem lezzet hem renk katıyor. BigChefs dokunuşuyla farklı bir lezzet deneyimi sunan BigChefs Hindi, bol kestaneli pilav ve ayva beğendi eşliğinde, yılbaşı sofralarını ayrı bir özenle kurmak isteyen lezzet tutkunlarının gözdesi oluyor. Yeni yıl kutlamalarını enfes BigChefs Hindisi’yle yapmak isteyenler, almak istedikleri tarihten 4 gün önce, Yemeksepeti ve istegelsin’den sipariş verebiliyor.

Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerine kendine has yorumunu katan BigChefs, yeni yıl kutlamalarına özel olarak hazırladığı fırında hindiyle yılbaşı sofralarında başrol oynuyor. Sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan marka, yanında bol kestaneli pilav ve ayva beğendi ile birlikte sunulan “BigChefs Hindisi” ile lezzet tutkunlarının başını döndürmeye hazırlanıyor.

Yeni yılın en keyifli anlarında BigChefs Hindisi
Yeni yılı benzersiz bir lezzet deneyimiyle taçlandırmak isteyenler, enfes BigChefs Hindisi’ni almak istedikleri tarihten en az 4 gün önce, online sipariş platformları Yemeksepeti ve istegelsin üzerinden talep edebiliyorlar. 6 ila 8 kişilik porsiyonlarda hazırlanan BigChefs Hindisi’ne özel siparişler, 28 Aralık tarihine kadar verilebiliyor. BigChefs Hindisi ile yeni yıl sofraları zenginleşirken, mutluluk dolu anılara yenileri katılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT