Revma Balık’tan Boğaza Karşı Balık Keyfi!

Revma Balık’tan Boğaza Karşı Balık Keyfi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Revma Balık’tan Boğaza Karşı Balık Keyfi!

Tarihte Arnavutköy Mega Revma olarak anılmıştır, Mega Revma da Rumca ‘Büyük Akıntı’ anlamına gelmektedir.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 10, 2014

Zengin menüsü, kaliteli hizmeti ve birbirinden taze mevsim balıklarıyla Arnavutköy’ün hemen girişinde yer alan Revma Balık, haftanın her gününde müdavimlerine müthiş lezzetler sunuyor.

Boğazın en güzel semtlerinden olan Arnavutköy’de bulunan ve 60 yıllık bir yalıda ev sahipliği yapan Revma Balık, eşsiz boğaz manzarasıyla, birbirinden enfes mezeleriyle ve mevsimin tüm taze balıklarıyla müdavimlerine eşsiz bir keyif yaşatıyor.

Tarihte Arnavutköy Mega Revma olarak anılmıştır, Mega Revma da Rumca ‘Büyük Akıntı’ anlamına gelmektedir. İsmini buradan alan ve menüsünde her gün mevsimin en taze balıklarını ve sebzelerini bulunduran Revma Balık’ın özel menüsü oldukça geniş. Ara sıcaklarda Beğendili Ahtapot, Kadayıfa Sarılı Karides ve birbirinden enfes deniz mahsulleri kalamar bulunuyor. Bunların dışında fesleğenli somon sarma, Ege’nin en özeli cibes otu ve salataları en olmazlardan..Taze mısır ekmeği ve çeşitli mezelerle harmanlanan menü oldukça iddialı ve balık severlerin en gözde adresi. Tatlılarda sufle, ayva ve kabak tatlısı ve Antakya’dan gelen tahin helvası oldukça seviliyor. Ayrıca özel günleriniz için kapatacağınız 50 kişilik üst katı ile birlikte 135 kişilik kapasitesi olan Revma Balık, yeni açılmış olmasının yanı sıra oldukça iddialı geliyor.

Lezzet avcılarının yeni durağı olan Revma Balık hazırladığı çok özel menüsü, senelerin deneyimine sahip aşçılarıyla ve farklı mutfak kültürlerinden topladığı tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumları ve lezzetleri ile büyülemeye hazırlanıyor.

www.revmabalik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT