Rigatoni’de Şarap Günleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Rigatoni’de Şarap Günleri

Rigatoni’de, hafta içleri pizza veya makarna tercih edenlere beraberinde şarap keyfi sunuluyor. Çeşit çeşit pizza ve makarnalardan tatmanın keyfi ikram edilen şarap ile taçlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2011
18.07.2011

Asmalımescit’in ilk İtalyan’ı Rigatoni, pizza veya makarnasının yanında hafif bir içki içmek isteyenlere hafta içi yemeklerinde kırmızı veya beyaz şarap ikram ediyor.

Rigatoni İtalya’ya özgü lezzetleri, sıcak Toscana dekorasyonu ile tamamlayan gerçek bir İtalyan restoranı... İtalyan mutfağı denince akla ilk gelen pizzaları ve makarnaları Rigatoni’de tatmak ise ayrı bir keyif… Şimdi bu keyfe hafta içleri bir kadeh şarap da katıldı.

Rigatoni’de, hafta içleri pizza veya makarna tercih edenlere beraberinde şarap keyfi sunuluyor. Çeşit çeşit pizza ve makarnalardan tatmanın keyfi ikram edilen şarap ile taçlanıyor… Restoran, pizza veya makarna siparişi veren misafirlerine bir kadeh kırmızı veya beyaz şarap ikram ediyor.

Rigatoni, Cuma ve Cumartesi akşamları sahne alan DJ performansı ile de misafirlerine eğlenceli bir ortam vaat ediyor. Rigatoni, hafta içi her gün 11.00 ile 24.00 hafta sonları ise 11.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Asmalımescit Minare Sokak Tepebaşı Beyoğlu İstanbul
Telefon: 0212 292 07 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT