Rihan’da Huzur Dolu Bir İftar Sofrası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Rihan’da Huzur Dolu Bir İftar Sofrası

p>Bolluk ve bereketin sembolü, eşsiz yöresel lezzetlerle donatılmış iftar sofraları Anadolu yakasının parlayan yıldızı Rihan,’da kuruluyor...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2012

Bolluk ve bereketin sembolü, eşsiz yöresel lezzetlerle donatılmış iftar sofraları Anadolu yakasının parlayan yıldızı Rihan,’da kuruluyor...

İstanbul'un en nezih semtlerinden Suadiye'de sahil yolu üzerindeki Rihan, İtalya'dan özel olarak getirilen gölgesinin serinliği ile ünlü Sığla ağaçlarının altında, Adalar manzarası ile huzur dolu bir iftar yemeği vaad ediyor.

Lezzet reçetelerinde kullandığı ürünlerin neredeyse tamamını Anadolu’daki üreticilere özel olarak hazırlatan Rihan, butik bir kebap restoranı özeniyle oluşturduğu zengin menüsü ile iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Farsça'da “Reyhan Otu” anlamına gelen Rihan'ın mutfağında kullanılan Nar ekşisi, Turşu ve Biber Salçası Kilis'ten, baharatlar ise Hatay'dan getiriliyor. Tulum peyniri Erzincan'da yörükler tarafından, özel olarak üretiliyor. Rihan’ın eşi benzeri olmayan ocakbaşında yaşanılan lezzet fırtınasının kaynağı ise Balıkesir. Rihan ekibi, etleri bölgedeki 4 özel çiftlikten canlıyken özenle seçiyor. En kaliteli kuzu etinin seçildiği Rihan mutfağında et sinirlerinden tamamen ayrılıyor ve özel marinesi ile de lezzeti arttırılıyor.

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT