Romantizmi Wyndham Kalamış Marina’da Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Romantizmi Wyndham Kalamış Marina’da Yaşayın

Özel jakuzili ve saunalı olan Paşa ve özel hamamlı ve jakuzili olan Sultan VIP süitler, özellikle yeni evli çiftlerin gözdesi oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 19, 2013

Anadolu Yakası’nın en gözde otellerinden biri olan Wyndham Kalamış Marina, aşkını taçlandırmak isteyen çiftlere Paşa ve Sultan VIP süitlerinin kapılarını açıyor!

Wyndham Kalamış Marina içerisinde hizmet veren ve Anadolu yakasının en büyük SPA merkezlerinden biri olan Shape Club&Blue Harmony Spa, çiftlere özel olarak tasarlanmış Paşa ve Sultan VIP süitleriyle sizi, sonbaharın romantizmine yakışan dakikalara davet ediyor!

Özel jakuzili ve saunalı olan Paşa ve özel hamamlı ve jakuzili olan Sultan VIP süitler, özellikle yeni evli çiftlerin gözdesi oluyor.

VIP odanın huzurlu ortamında masajını birlikte yaptırıp, özel süitlerinin tadını çıkarmak isteyen aşıklar için heyecan dolu deneyim sunan Wyndham Kalamış Marina unutulmazlarınızın arasına girecek!

Ruhunuz ve bedeniniz yenilenirken aşkınız tazelensin…
Doğaya saygılı organik ürünlerle hizmet veren Shape Club&Blue Harmony Spa’da yaptıracağınız masaj sonrasında bedeniniz yenilenirken, size özel olan VIP süitinizde ise aşkınız tazelenecek.

Gelin hamamı, balayı paketi, evlilik yıldönümü kutlaması ve sevgilinize yapacağınız sürprizler için ideal bir mekan olan Wyndham Kalamış Marina içinde bulunan Paşa ve Sultan VIP süitler sizi bekliyor!

Wyndham Istanbul Kalamış Marina
Adres: Kalamış Fener Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
İletişim: (0216) 400 00 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT