Romantizmin Adresi: İstanbul Edition Hotel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Romantizmin Adresi: İstanbul Edition Hotel

Göz kamaştırıcı bir lüks ve zarafet anlayışıyla İstanbul’a farklı bir soluk getiren The İstanbul Edition Hotel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmaz bir kutlama geçirmek isteyen çiftleri çok özel sevgililer günü paketleriyle ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2012

06.02.2012

Sevgililer Günü’nde Romantizmin Tek Adresi: The İstanbul Edition Hotel

Göz kamaştırıcı bir lüks ve zarafet anlayışıyla İstanbul’a farklı bir soluk getiren The İstanbul Edition Hotel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmaz bir kutlama geçirmek isteyen çiftleri çok özel sevgililer günü paketleriyle ağırlayacak.

İstanbul’un 24 saat yaşayan en sofistike ve lüks oteli The İstanbul Edition, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı paketlerle çiftlere unutulmaz bir kutlama fırsatı sunuyor. Çiftler bu özel gecede The İstanbul Edition’ın kendileri için hazırladığı romantik kutlama seçenekleriyle birbirinden şık odalarda başbaşa aşk tazeleyecek ya da Gold Bar’da aşk şarkıları ve lezzetli ikramlar eşliğinde keyifli bir gecenin tadını çıkaracak.

The İstanbul Edition’ın, bu özel geceyi başbaşa geçirmek isteyen çiftler için hazırladığı üç ayrı paketi ile romantizmin doruklarında bir Sevgililer Günü yaşamak mümkün olacak.

Aşk şiirleri ve pembe güllerle geçen romantik gece, sabah muhteşem kahvaltı ile tamamlanıyor

The İstanbul Edition’ın sevgililer gününe özel hazırladığı pakette; sevgililer, otelin sofistike tarzını yansıtan deluxe odalarında aşk şiirleri ve pembe güllerle karşılanacak. Geceye özel seçilen aşk filmiyle, aşıkların romantik dakikalar geçirmelerine ortam yaratan ‘sevgililer günü paketi’, ayrıca bir gece çift kişilik konaklama ile ertesi gün Drawing Room’da servis edilecek sevgililer günü kahvaltısını da içeriyor. Kahvaltı sonrasında ise İstanbul’un en lüks SPA’sı ESPA’nın eşsiz kapalı havuzu, son teknoloji ile donatılmış fitness salonu ve saunasıyla buhar ve kar odalarının da dahil olduğu EDITION’ın ilk pakedini 195 Euro’ya almak mümkün.

Çikolatalı Çilekler Eşliğinde Bir Şişe Prosecco ile Akşam Yemeği

Dileyenler, The İstanbul Edition’ın Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı ilk paketine akşam yemeğini de dahil edebilecekleri ikinci özel paketi tercih edebilecekler. 375 Euro değerindeki bu pakette, Sevgililer Günü gecesi mumlar ile süslenmiş romantik bir masada yenecek akşam yemeği ve çikolatalı çilekler eşliğinde bir şişe Prosecco ile başlıyor.

Kral Dairesinde Sofistike Bir Gece

Edition’ın modern çizgisi ve büyüleyici atmosferiyle herkesi hayran bırakan Kral dairesinde ise kutlama gerçek bir şölene dönüşüyor. Standartları yüksek bir gece geçirmek isteyenlere özel hazırlanan bu üçüncü paketi ise 4 bin 500 Euro değerinde. Tüm paketlerde yer alan programların ve genel akışın tümüne sahip olan bu paketle, kral ve kraliçeler gibi bir gece geçirmek, ve üstelik ESPA’nın yalnızca çiftlere özel terapi odasında gerçekleştirilen ESPA Signature Masajı ile jakuzi keyfini de bu keyfe ortak etmek mümkün olacak.

14 Şubat Ruhuna Uygun En Romantik Ambiyans Gold Bar’da

Sevgililer Günü’nü Gold Bar’ın 14 Şubat ruhuna uygun romantik ambiyansında kutlamak isteyen çiftler ise, geceye masalarında bulacakları aşk şiiri ve uzun pembe bir gül ile başlayacak. Saat 01:00’e kadar sürecek canlı piyano performansıyla yorumlanacak bu özel gece en güzel aşk şarkılarına ortam yaratırken, bir şişe köpüklü Rosé şarap ise geceye keyif katacak. 160 lira değerindeki pakette ayrıca, kalp şekilli çilekli keklerle üç katlı yiyecek kulesi ve tüm gece hazır olacak fotoğraf servisi de geceyi unutulmaz kılacak.

The İstanbul Edition Hotel’in bu özel paketlerinden yararlanarak muhteşem bir sevgililer günü geçirmek isteyenlerin yapması gereken tek şey geç kalmadan rezervasyon yaptırmak olacak.

Adres: Buyukdere Caddesi No: 136 Levent İstanbul
Telefon: 0212 317 77 00
Web: www.editionhotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT