Rotana’dan Osmanlı Mutfağına Özel Tatlar

Rotana’dan Osmanlı Mutfağına Özel Tatlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Rotana’dan Osmanlı Mutfağına Özel Tatlar

Rotana, Osmanlı mutfağının özgün tatlarını, Ocak ve Şubat aylarına özel olarak Elements All Day Dining Restaurant’ta damağına düşkünlerin beğenisine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 26, 2016

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana, Osmanlı mutfağının özgün tatlarını, Ocak ve Şubat aylarına özel olarak Elements All Day Dining Restaurant’ta damağına düşkünlerin beğenisine sunuyor.

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana Otelleri, Ocak ve Şubat aylarında Elements All Day Dining Restaurant’ta, Osmanlı mutfağının en seçkin örneklerini hazırlıyor. Mutfak kültürümüzü keşfetmek isteyenler, 15. yüzyıldan itibaren bilinen Osmanlı mutfağı lezzetlerini, kendilerini sultanlar gibi hissedecekleri bir atmosferde deneyimleme imkânı buluyor.

Öğle ve akşam yemeği menüsüne eklenen Osmanlı mutfağının gözde tarifleri arasında badem ve gül suyunda pişirilmiş Zeytinyağlı Ayva Hakaniye; beğendi ile birlikte tarçın ve kayısı püresinde pişirilmiş kuzu incik ve pişmaniye eşliğinde sakızlı sütlaç yer alıyor.

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana bünyesindeki Elements All Day Dining Restaurant, Şubat ayı sonuna kadar 12.00-14.00 ile 19.00-21.00 saatleri arasında konuklarına Osmanlı lezzetlerini ikram edecek.

Osmanlı mutfağı menüleri hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0216 500 77 77 no’lu telefonu arayabilir veya fb.burgutango@rotana.com adresine e-mail atabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT