Ruga’dan Business Lunch Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ruga’dan Business Lunch Menü

Gayrettepe’nin gözdesi Sürmeli Hotel bünyesindeki Ruga Restoran, çevre şirket çalışanları ve iş adamlarına yönelik “Business Lunch” menüsüyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2013

Merkezi konumu, güler yüzlü personeli, doğal ve organik tarım ürünlerinden oluşturulan özel “Business Lunch” menüsüyle Ruga Restoran, gün ortasında tüm stresinizi alacak.

Gayrettepe’nin gözdesi Sürmeli Hotel bünyesindeki Ruga Restoran, çevre şirket çalışanları ve iş adamlarına yönelik “Business Lunch” menüsüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Mutfak koordinatörü Uğur Alparslan’ın oluşturduğu “Business Lunch” menüsüyle Ruga Restoran, gün ortasında keyifli geçecek iş yemeklerine zemin oluşturuyor. Dekorasyonda rahatlık ve konforu şıklığıyla ön planda tutan Ruga, öğle aralarında iş stresinden uzaklaşıp, dinlenmek isteyenlerin de vazgeçilmez adresi oluyor. “Business Lunch” menüsünde ağırlıklı olarak organik gıdalara yer veren Ruga şefleri, “Business Lunch” menüsünü zaman almayacak, hızlı tüketilebilecek seçeneklerden oluşturuyor.

Ruga’nın özel menüsünde, soğuk atıştırmalıkları Tayland usulü taze soğan ve kişniş ile harmanlanan dana eti salatası, mantarlı enginar salatası, karides, somon, ızgara tavuk ve biftek alternatifleriyle sunulan Sezar salatası oluşturuyor. Ünlü şef Uğur Alparslan’ın sihirli dokunuşlarıyla sunduğu öğle menüsünde, ana yemekleri ise sirke, kekik ve kimyon ile marina edilmiş somon şiş kebap, karidesli ve bal kabaklı risotto, pesto sosu ve zeytinle servis edilen fettucini oluşturuyor. Kırmızı meyve kompostolu sütlaç, lor peynirli taze meyveler, elma kıtırlı tart, meyve çeşnisi ile vanilyalı millefeuille, damaklarınızda unutulmayacak tatlar bırakacak.

Toplamda 156 kişilik restoran kapasitesi ve açık alana çıkma imkanı sağlayan kış bahçesi alternatifiyle, açık mutfak konseptinde tasarlanan Ruga, taze ürünlerden oluşan, sağlıklı “Business Lunch” menüsüyle fark yaratıyor.

İstanbul’un en iyi bilenen ve ulaşımı kolay semti Gayrettepe’de, farklı lezzetlerin eşsiz sunumlarını deneyimlemek için mutlaka Ruga’ da yerinizi ayırtın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT