Özlenen mevsim sebzelerinin ağırlıklı olarak yer aldığı menüde, sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunuyor.
Bahar aylarının en sevilen sebzelerinden enginarın başı çektiği spesiyal menüde her damak tadına hitap eden bir seçenek mevcut. Patates, havuç ve bezelyeyle hazırlanan klasik Zeytinyağlı Enginar vejetaryenlerin tercihi olacakken; mantar, tane hardal ve pesto sos ile servis edilen Enginarlı Bonfile Sote ise et severlerin beğenisine sunuluyor.
Menünün diğer lezzetleri de hem göze hem de midelere hitap ediyor. Rokası, parmesanı, taze fesleğeni ve Akdeniz sosuyla Ricotta Peynirli Ravioli makarnadan vazgeçemeyenler için harika bir alternatif. Ayrıca Le Pain Quotidien balık severleri de unutmadı. Bahar menüsünün yıldız yemeklerinden Tarhana ile Panelenmiş Balık Salatası ve Chia, Çörek otu, Keten Tohumu Kaplı Levrek de sağlıklı beslenmeyi sevenler için hem öğle hem de akşam yemekleri için ideal bir seçim.
Tüm bu sağlıklı ve lezzetli seçimlere ise portakal, tarçın ve nane aromasıyla içinizi ferahlatacak Hibiskus Limonata eşlik ediyor. Menüde tatlı yok mu diye düşündüyseniz, Eti’nin çok sevilen bisküvisi Negro ile hazırlanan Tiramisu harika bir seçenek olarak spesiyal menüde yer alıyor.
%100 organik ekmekleriyle doğal lezzetlerin adresi Le Pain Quotidien, yenilenen menüsüyle baharın en özel tatlarıyla buluşturmak için sizleri bekliyor.