SAM Kitchen&Bar’dan Eylül Lezzetleri

SAM Kitchen&Bar’dan Eylül Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri SAM Kitchen&Bar’dan Eylül Lezzetleri

SAM Kitchen & Bar’da, damağa olduğu kadar göze de hitap eden kokteyller ve sıradışı lezzet deneyimleriyle günün her anını keyfe dönüştürmenize yardımcı oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 6, 2019

Nişantaşı Milli Reasürans Çarşısı’nda yer alan SAM Kitchen&Bar menüsündeki yerel ve mevsimindeki malzemelerle hazırladığı lezzetlerleriye hem damağa hem de göze hitap etmeye devam ediyor. Eylül ayında SAM Kitchen&Bar’ın sıradışı lezzetleri arasında Füme Patlıcan Pizette, Piliç Kanat Lolipop ve köz mısır öne çıkıyor. Göz alıcı kokteylleri ve lezzet deneyimleriyle günün her anını keyfe dönüştürmek isteyenler SAM Kitchen&Bar’da buluşuyor.

Haftalık olarak yenilenen menüsüyle misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarmaya devam eden SAM Kitchen&Bar, Eylül ayı lezzetleriyle misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Acılı dut pekmezi sosu ve küflü peynir ile hazırlanan Piliç Kanat Lolipop’la misafirlerine alışılmadık bir lezzet deneyimi sunan SAM Kitchen&Bar, fırın kiraz domates, kaymaklı labne peyniri ve fesleğen eşliğinde hazırladığı Füme Patlıcan Pizette ve aioli, acılı sos eşliğindeki köz mısırı ile de damaklarda unutulmaz bir tat bırakmaya hazır.

Göz alıcı eşleşmeler
SAM Kitchen & Bar’da, damağa olduğu kadar göze de hitap eden kokteyller ve sıradışı lezzet deneyimleriyle günün her anını keyfe dönüştürmenize yardımcı oluyor. Between The Sheets ve Suicide kokteylleri, yemeğinizin en güzel tamamlayıcısı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT