Sandalyee Brasserie, Yeni Menüsüyle Çok Konuşulacak

Sandalyee Brasserie, Yeni Menüsüyle Çok Konuşulacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sandalyee Brasserie, Yeni Menüsüyle Çok Konuşulacak

Yaratıcı mutfağı ve keyifli dekorasyonuyla Etiler ve Bağdat Caddesi’nin yeni lezzet üssü SandalyeeBrasserie, yemek keyfinizi daha da arttırmak için menüsünü yeniledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 19, 2016

Lezzetleriyle açıldığı günden beri çok konuşulanSandalyee Brasserie, 2016 yılına damga vuracak yepyeni bir menü hazırladı. Dünya mutfağının yerel lezzetlerle yeniden yorumlandığı SandalyeeBrasserie, sizi lezzet şölenine bekliyor! Sandalyee Brasserıe, Yeni Menüsüyle Çok Konuşulacak

Lezzetleriyle açıldığı günden beri çok konuşulanSandalyee Brasserie, 2016 yılına damga vuracak yepyeni bir menü hazırladı. Dünya mutfağının yerel lezzetlerle yeniden yorumlandığı SandalyeeBrasserie, sizi lezzet şölenine bekliyor!

Yaratıcı mutfağı ve keyifli dekorasyonuyla Etiler ve Bağdat Caddesi’nin yeni lezzet üssü SandalyeeBrasserie, yemek keyfinizi daha da arttırmak için menüsünü yeniledi. Şef Erkan Yeşil ve ekibi tarafındanhazırlanan menü için Dünya mutfağı yerel lezzetlerle yeniden yorumlandı. Sağlık temasının ön planda tutulduğu menüde yer alan her bir lezzette mevsim sebzeleri kullanıldı, katkı ve koruyucu maddelerden uzak duruldu. İstanbul’un en çok konuşulacak lezzetleri olmaya aday yeni menü, damaklarda unutulmayacak tatlar bırakacak türden. Etten balığa, pizzalardan salatalara kadar geniş bir yelpaze sunan menüde,önce alışık olduğunuzun çok ötesindeki“başlangıç” kısmı sizleri karşılayacak. Sousvide tekniği ile yapılan kemiği çıkarılmış soslu tavuk kanatları ile parmesanlı ve trüflü patates sizlere farklı bir lezzet deneyimi yaşatacak. Bir gece hardal ve limon suyunda bekletilen levreğin, deniz börülcesi, avokado ve ev yapımı turp turşusuyla buluşmasının en lezzetli hali “deniz levrekli börülce salatası” ise formuna dikkat edenlerin tercihi olacak. Buharda pişmiş lagos balığından ağır ateşte pişmiş dana yanağına, cafe de Paris soslu bonfile pizzadan yaban mantarlı risotta’ya kadar ana menü, hangi lezzeti seçmeniz konusunda sizi bir hayli zorlayacak. Yolculuğunuzun son durağı ise her gün 50’ye yakın çeşidin çıktığı enfes tatlı bölümü olacak. Sağlık ve lezzetin iç içe olduğu, merengue pastadan orman meyveli pavlovaya, unsuz, yumurtasız frambuazlı cheesecake’denredvelvet’e kadar tüm tatlılar aklınızı başınızdan alacak!Yemeğinize eşlik edecek rengarenk kokteyller, ev yapımı limonata ve ayran çeşitleriyle de yemek keyfiniz daha da artacak.

Etiler ve Bağdat Caddesi SandalyeeBrasserie’degünün her saati bambaşka bir lezzet yolculuğu sizleri bekliyor. Yaratıcı mutfağı ve keyifli dekorasyonuyla Etiler ve Bağdat Caddesi’nin yeni lezzet üssü SandalyeeBrasserie, yemek keyfinizi daha da arttırmak için menüsünü yeniledi. Şef Erkan Yeşil ve ekibi tarafındanhazırlanan menü için Dünya mutfağı yerel lezzetlerle yeniden yorumlandı. Sağlık temasının ön planda tutulduğu menüde yer alan her bir lezzette mevsim sebzeleri kullanıldı, katkı ve koruyucu maddelerden uzak duruldu. İstanbul’un en çok konuşulacak lezzetleri olmaya aday yeni menü, damaklarda unutulmayacak tatlar bırakacak türden. Etten balığa, pizzalardan salatalara kadar geniş bir yelpaze sunan menüde,önce alışık olduğunuzun çok ötesindeki“başlangıç” kısmı sizleri karşılayacak. Sousvide tekniği ile yapılan kemiği çıkarılmış soslu tavuk kanatları ile parmesanlı ve trüflü patates sizlere farklı bir lezzet deneyimi yaşatacak. Bir gece hardal ve limon suyunda bekletilen levreğin, deniz börülcesi, avokado ve ev yapımı turp turşusuyla buluşmasının en lezzetli hali “deniz levrekli börülce salatası” ise formuna dikkat edenlerin tercihi olacak. Buharda pişmiş lagos balığından ağır ateşte pişmiş dana yanağına, cafe de Paris soslu bonfile pizzadan yaban mantarlı risotta’ya kadar ana menü, hangi lezzeti seçmeniz konusunda sizi bir hayli zorlayacak. Yolculuğunuzun son durağı ise her gün 50’ye yakın çeşidin çıktığı enfes tatlı bölümü olacak. Sağlık ve lezzetin iç içe olduğu, merengue pastadan orman meyveli pavlovaya, unsuz, yumurtasız frambuazlı cheesecake’denredvelvet’e kadar tüm tatlılar aklınızı başınızdan alacak!

Yemeğinize eşlik edecek rengarenk kokteyller, ev yapımı limonata ve ayran çeşitleriyle de yemek keyfiniz daha da artacak. Etiler ve Bağdat Caddesi SandalyeeBrasserie’de günün her saati bambaşka bir lezzet yolculuğu sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT