Sanki Napoli’de Yermiş Gibi…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sanki Napoli’de Yermiş Gibi…

Napoli bölgesinin gerçek pizzası ve geleneksel tatlarını İstanbul ile buluşturan Rossopomodoro-İstanbul; şimdi de kahvaltı ve çay saatlerinde de benzersiz lezzetler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2011

30.09.2011

Napoli bölgesinin gerçek pizzası ve geleneksel tatlarını İstanbul ile buluşturan Rossopomodoro-Istanbul; şimdi de kahvaltı ve çay saatlerinde de benzersiz lezzetler sunuyor…

Napolitan usulü ev yapımı günlük ve taze “Ciabatta Ekmek”leri içerisinde enfes sandviçlere; taze buffalo mozzarella, San Marzano domatesi, Bresaola, taze yeşillik ve sebze seçenekleri eşlik ediyor…

Göztepe Parkının yemyeşil sakinliği karşısında yine sadece Rossopomodoro etiketli tadabileceğiniz nefis “Cafe Vergnano” kahve çeşitleri eşliğinde, yine “Napoli usulü Tiramisu”, özel “Ananaslı Napolitan Cheese Cake” , “Pannacotta”, “Caprese (Bademli, çikolatalı kek) ve “Tortino Al Ciccolato (Çikolatalı Sufle)” lezzetleri de çay saatlerinde keyifli tadlar sunuyor...

Sade ve Kepekli seçeneklerde Ciabatta Ekmekleri ile Sandviçler:

CAPRESONA /DOP Buffalo Mozzarella peyniri, domates, taze fesleğen ve pesto sos ile, VERDURETTA/Izgara patlıcan, kabak, kırmızı biber, sarı biber, roka ve san marzano domates sos ile, MUZZARELLA /Mozzarella, Bresaola, roka, domates ve sızma zeytinyağı ile

*Sandviç çeşitleri hergün saat 10:30 ila 16:30 arasında servis ediliyor..

Dünyada 120’den fazla restauranta sahip, Napoli’nin geleneksel yemek ve özel şarapları ile müthiş bir itibara sahip olan Rossopomodoro’nun; Modern, özgün ve rahat dekorasyonu ile keyifli bir mekân özelliklerine sahip olan Türkiye’deki ilk restaurantı tam karşısında yer alan yemyeşil Göztepe Parkı ile misafirlerinin yaz ve kış kendini farklı bir atmosferde hissetmesini sağlıyor.

Bir Napoli Geleneği...

Rossopomodoro; Napoli’nin Campania bölgesinin seçkin üreticileri ve çiftliklerinden gelen ürünlerle benzersiz eşsiz bir yaklaşıma sahip.. Otantik Napolitan deneyimini ürünlerinin yüksek kalitesi, sıcak karşılama atmosferi ve mükemmel servisi ile birleştirerek sunuyor…

Özel parti ve Toplu Davetleriniz İçin Rezervasyon

İş arkadaşları, dostlar ve çocuklara “Özel Davet ve Pizza Partileri” için özel set menüleri ile seçkin servis ve imkanlar sunulmaktadır.…

İstanbul’da Bir Dilim Napoli….

Napolitan Pizzamız, sadece Caputo’nun kırmızı kalite unu ve doğal olarak mayalanan hamuru ile yapılır. İstanbul’da Bir Dilim Gerçek Napoli’yi eşsiz kılan, otantik içerikler, geleneksel Napoli yemek tarifleri ve geleneksel yöntemlerin birleşimidir.

Menü içeriğinde yer alan en önemli ürünlerimiz Güney İtalya’dan (özellikle Napoli çevresindeki Campania bölgesinden) gelmekte ve bütün şeflerimiz geleneksel Napoli pizza ve mutfak sanatı konusunda yıllarca eğitim almaktadır. Benzersiz pizzalarımız, Napoli’de özel olarak imal edilip, getirtilen odun fırınlarında yapılmaktadır..

Rossopomodoro menüsündeki her bir yemek, Campania’nın Napolitan bölgesinde bulunabilen en iyi kalite ürünlerle, geleneksel reçete ve yöntemlere uygun olarak hazırlanmaktadır.

Özel Şarap Kavından Sunulan Benzersiz Şarapların Tadı Bir Başka…

Rossopomodoro’nun şarap menüsü de, kavı da çok özel. Şaraplar İtalyan’ın Toskana, Veneto ve Piemonte gibi en iyi şarap üretilen bölgelerden en seçkin üreticilerinden alınıyor. Campania bölgesine ait dünyanın en güzel kırmızı şaraplarından biri olan Taurasi ve bölgenin yerel beyaz üzümü Falanghina şarap severlerin başını döndürecek kalitede. Rossopomodoro işletmecileri İtalya’nın en köklü şarap üreticisi olan ve 1800’lü yıllardan beri şarap imalatı yapan “Fuedi di San Gregorio” firmasıyla çalışıyorlar. Taurasi 25-30 sene yıllanmaya müsait bir şarapken, Falanghina şarabı erken tüketilirse şarabın zevki bambaşka oluyor.

50’ye yakın şarap çeşidi olan mekanda, Türkiye’nin en iyi butik şarap üreticilerinden alınan şaraplar da bulunmakta. Büyülübağ, Likya, Gülor, Melen, Urla ve Umurbey gibi seçkin butik şarap imalatı yapan firmalar kaliteye çok önem verdiklerinden sınırlı sayıda üretim yapıyorlar.

Rossopomodoro’nun “özel kavından” İtalyan ve Türk butik şaraplarının keyfine varmak bir ayrıcalık olacak.

... Kısaca, İtalya’nın dışında tadabileceğiniz geleneksel Napoli mutfağının özgün lezzetleri , efsane tatları Rossopomodoro-İstanbul’da !

Adres: Prof. Dr. Hulusi Behçet Cad. No : 10 Göztepe – Kadıköy – İstanbul
Tel: 0216 385 23 00
Web: www.istanbul.rossopomodoro.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT