Şarap ve Moğol Barbeküsü Tutkunları Go Mongo’da Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şarap ve Moğol Barbeküsü Tutkunları Go Mongo’da Buluşuyor

Go Mongo, Doluca’nın “Kadeh Kadeh DLC” etkinliğine katılarak, misafirlerine özel bir fırsat sunuyor. Etkinlik kapsamında, 8 Mayıs’a kadar Go Mongo’da, Doluca’nın DLC serisindeki tüm şaraplar kadehi 10 TL’den sevenleriyle buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 29, 2011

29.04.2011

Go Mongo, Doluca’nın “Kadeh Kadeh DLC” etkinliğine katılarak, misafirlerine özel bir fırsat sunuyor. Etkinlik kapsamında, 8 Mayıs’a kadar Go Mongo’da, Doluca’nın DLC serisindeki tüm şaraplar kadehi 10 TL’den sevenleriyle buluşuyor. Ayrıca Go Mongo’da, DLC serisinin tüm şarapları etkinlik süresince kadeh olarak tercih edilebiliyor.

“Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü”nün tadını Doluca şarapları eşliğinde çıkarmak isteyenler için Go Mongo’da 8 Mayıs’a kadar sürecek cazip bir etkinlik var. Doluca’nın “Kadeh Kadeh DLC” etkinliği kapsamında Go Mongo’da, DLC serisindeki tüm şaraplar kadehi 10 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca etkinlik süresince DLC serisindeki tüm şaraplar kadeh olarak tercih edilebiliyor. Go Mongo lezzetleri eşliğinde, şişe açtırmadan farklı DLC şaraplarıyla tanışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın!

Facebook’ta Seçiminizi Yapın, Go Mongo’da Yemek Kazanın

Etkinlik kapsamında, Doluca’nın facebook sayfasında yer alan DLC Lezzet Makinesi’ni kullanarak kendi menünüzü yaratabilir ve Go Mongo’da damak zevkinize uygun lezzetli bir yemek kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Bunun için, Doluca’nın facebook sayfasında yer alan DLC Lezzet Makinesi’ni kullanarak, ilk önce Go Mongo’yu seçmeli, sonra damak zevkinize göre bir başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menünüzü hazırlamalı ve bu menüye en uygun DLC seçimini yapmalısınız. Günün en beğenilen ilk 3 menüsü arasına girmek için gereken puanı alırsanız yemek sizindir! DLC Lezzet Makinesi’nde seçebileceğiniz Go Mongo seçenekleri ise şöyle:

Başlangıç olarak: Kıymalı Çin Mantısı, Samosa, Vietnam Usulü Susamlı Karides Ana Yemeklerden: Garam Masala Soslu Bonfile, Kara Kuzu, Körili Kaju Tavuk, Tavuk Tikka Tatlılardan ise: Mango Sufle ya da Yapış Yapış Çikolata

Seçiminizi yapın ve Go Mongo’da yemek kazanmak için şansınızı artırın.

Go Mango Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT