Saray Mutfağı’ndan Moda’ya Uzanan Lezzet Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Saray Mutfağı’ndan Moda’ya Uzanan Lezzet Şöleni

DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda her gün ayrı lezzetler ile canlı Türk müziği eşliğinde misafirlerini iftar sofralarında buluşturuyor. İftariyelikler ve çorba ile başlayan Ramazan menüsü birbirinden lezzetli ikramlar ile devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 28, 2012

26.06.2012

Ramazan 2012

DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda her gün ayrı lezzetler ile canlı Türk müziği eşliğinde misafirlerini iftar sofralarında buluşturuyor. İftariyelikler ve çorba ile başlayan Ramazan menüsü birbirinden lezzetli ikramlar ile devam ediyor.

DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda’nın iftar sofraları Executive Şef Sinan Duran ve ekibinin özenle hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler ile şenleniyor. The Doubles Restaurant’ımızda ve bahçesinde açık büfe olarak sunulan Ramazan menüsünde Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi iftariyelikler ve zeytinyağlılar yanı sıra her gün farklı yöresel kebap, yemek ve tatlı seçenekleri bulunuyor.

The Doubles Restaurant’ta iftar, iftariyeliklerin ve zengin çorba çeşitlerinin ikramı ile başlıyor. Enginarlı piliç güveç, saray mantısı, Osmanlı usulü tandır her gün sunulan farklı ana yemekler arasında yer alıyor. İftar yemeğinde final ise leziz Türk tatlıları ile yapılıyor. Ramazan'ın vazgeçilmezi gül kokulu güllaç ve birbirinden lezzetli klasik Türk tatlıları yanında sınırsız çay, kahve ve meşrubat ikram ediliyor.

Gruplara Yönelik İftar

DoubleTree by Hilton Istanbul Moda’da gruplara yönelik özel indirim ve menü fırsatları sunuluyor. Gruplar, The Doubles Restaurant’ta açık büfe servis alabildikleri gibi kapalı salonlarda gruba özel iftar menüsü tercih edebiliyorlar.

Otel Misafirine Sahur Servisi

DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda’da konaklayan misafirler, dilerlerse odalarına sahur servisi de alabiliyor.

DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda, bu yıl da Ramazan ayında özel lezzetlerle bezenmiş iftar sofrası için konuklarını bekliyor.

Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No:31 34710 Kadıköy İstanbul
Rezervasyon için: 0216 542 43 44
Web: www.hilton.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT