Savoy Pastanesiyle Özel Günler Daha Da Özel

Savoy Pastanesiyle Özel Günler Daha Da Özel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Savoy Pastanesiyle Özel Günler Daha Da Özel

Savoy gofretlerini hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartmak için mutlaka denemelisiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 13, 2018

İstanbul’un geçmişten bugüne her dönemine tanıklık etmiş tarihi semti Cihangir, semt kadar köklü bir tarihe sahip Savoy Pastanesi’yle kendine özgü lezzetleri yaşatmaya devam ediyor. Açıldığı ilk günden bugüne Savoy’la özdeşleşen enfes çikolatalar, gofret ve tasarım pastalar anılarda hep özel kalacak günlerin en güzel tamamlayıcısı olmaya devam ediyor.

Gerçek pastane kültürünün temsilcisi pastanesi Savoy, sevdiklerinizi mutlu etmek için her ayrıntıyı düşündüğünüz özel günlerinizi gerçek çikolata lezzeti ve doğal ürünlerle hazırladığı taptaze tasarım pastalarıyla taçlandırıyor. Doğum günü, yeni yıl, bayram, yıldönümleri ya da sürpriz romantik ziyaretlerinizde Savoy’un zengin çikolata seçeneklerini, başka yerde aynı tadı yakalayamayacağınız özel üretim gofretlerini ve dilerseniz sizin tercihinize göre de tasarlanabilen leziz pastalarını deneyerek özel kutlamalarınızı lezzet şölenine çevirebilirsiniz.

Çocukları mutlu eden pastalar
Savoy Pastanesinin kremasından içinde kullanılan malzemelere kadar doğal ürünlerle günlük olarak hazırlanan taptaze pasta seçenekleri, çocukların en keyif aldığı gün olan doğum günleri için de ideal. Çocukların sevdikleri çizgi film ve animasyon karakterleriyle de tasarlanabilen doğum günü pastaları hem lezzet hem de sunum olarak çocukların doğum günü neşesini ikiye katlıyor.

Gerçek çikolata tadı Savoy ’da
Pasta ve tatlıları kadar çikolata konusunda da yıllardır kalite standardını hiç düşürmeyen Savoy, özel çikolatalarını deneyen herkesi gerçek çikolata tadıyla tanıştırıyor. Bademlisinden karamellisine, beyazından bitterine kadar zengin çikolata çeşitleriyle özel günlerinizde ya da önemli ziyaretlerinizde Savoy çikolatalarını mutlaka denemelisiniz. Belirli seçkin satış noktalarında bulabileceğiniz çıtır çıtır Savoy gofretlerini hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartmak için mutlaka denemelisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT