Schlotzsky’s Pizzalarının Boyu da Lezzeti de Büyüdü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Schlotzsky’s Pizzalarının Boyu da Lezzeti de Büyüdü

İstanbul’un sağlıklı ve hafif sandviç markası Schlotzsky’s, tek boy olan pizza menüsüne ilk defa büyük boy pizza katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

İstanbul’un sağlıklı ve hafif sandviç markası Schlotzsky’s, tek boy olan pizza menüsüne ilk defa büyük boy pizza katıyor. Schlotzsky’s restoranlarında “tanışma fiyatı” ile satışa sunulan büyük boy dört kişilik pizzalar 19.90 TL ile 21.90 TL fiyatları arasında 15 Şubat 2011 tarihinden itibaren satışa sunuluyor.

Tüm dünyadaki 500’ü aşkın restoranında en sağlıklı yiyecekleri sunan, kızartılmadan hazırlanan ürünleriyle sağlıklı ve hafif menüler yaratan Schlotzsky’s, menüsündeki küçük boy pizzalara Türkiye’de ilk kez büyük boy pizzayı ekliyor. Menüsünde bulunan sekiz farklı pizza çeşidinin dört kişilik büyük boy pizzaları 15 Şubat 2011 tarihinden itibaren tüm Türkiye’deki Schlotzsky’s restoranlarında satışa sunuluyor.

En Kaliteli Malzemeler

Schlotzsky’s pizzalarında birbirinden lezzetli rende parmesan ve mozzarella peynirleri yanında pepperoni, mantar, dilimli siyah zeytin, yeşil dolma biber, karemelize soğan, domates ve güneşte kurutulmuş domates pesto sos, grill tavuk göğüs eti, jalapeno biberi, kırmızı soğan ve Texas Barbeque sos gibi en kaliteli malzemeler kullanılıyor.

Menüsünde ; Original Special, Üç Peynir & Domates, İtalyan Deluxe, Akdeniz, Barbeque Tavuk & Jalapeno, Duble Peynir & Pepperoni, Vegetarian Special ve Pepperoni & Mantar seçeneklerinin bulunduğu Schlotzky’s pizzaların dört kişilik büyük boyları ise şimdilik Barbeque Tavuk & Jalapeno, Duble Peynir & Pepperoni, Vegetarian Special ve Margherita seçenekleri ile sunulacak.

Dört kişilik büyük boy pizzaların tanışma fiyatları 19.90 TL ile 21.90 TL arasında oldukça rekabetçi bir fiyat ile satışa sunulacak.

Pizza Fiyat Tablosu
• Barbeque Tavuk & Jalapeno: 21.90 TL
• Duble Peynir & Pepperoni : 21.90 TL
• Vegetarian Special : 19.90 TL
• Margherita: 19.90 TL

İstanbul Schlotszky`s Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT