Schlotzsky’s’te Büyük Pizzaya Büyük Termos Bardak Hediye

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Schlotzsky’s’te Büyük Pizzaya Büyük Termos Bardak Hediye

Günün her saatinde keyifli ve lezzetli yiyecekler sunan Schlotzsky’s, lezzetiyle birlikte boyutu da büyüyen pizzaları Coca-Cola ile birlikte tercih edenlere termos bardak hediye ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 13, 2011

13.03.2011

Günün her saatinde keyifli ve lezzetli yiyecekler sunan Schlotzsky’s, lezzetiyle birlikte boyutu da büyüyen pizzaları Coca-Cola ile birlikte tercih edenlere termos bardak hediye ediyor. Schlotzsky’s, büyük pizza keyfinin yanında hiç ısınmayan içecek keyfi sunuyor. Schlotzsky’s restoranlarında “tanışma fiyatı” ile satışa sunulan büyük boy dört kişilik pizzalar 19.90 TL ile 21.90 TL.

Tüm dünyadaki 500’ü aşkın restoranında en sağlıklı yiyecekleri sunan, kızartılmadan hazırlanan ürünleriyle sağlıklı ve hafif menüler yaratan Schlotzsky’s, büyük boy pizza yanında Coca-Cola’yı 5 TL’ye aldığınızda termos bardak hediye ediyor. Menüsünde bulunan sekiz farklı pizza çeşidinin dört kişilik büyük boy pizzalar yanında Coca-Cola içeceklerini tercih edenler çok şık bir termos bardağa sahip oluyor.

İçecek Keyfi Hep Yanında

Schlotzky’s şehir hayatının vazgeçilmez bir parçası haline gelen termos bardakları büyük boy pizzaları ile birlikte sunuyor. Şehir içi yolculuklarda arabada ya da toplu taşıma araçlarında sıkça tercih edilen termos bardaklar, içeceklerin ısısını uzun süre koruyor.

Stoklarla sınırlı bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey birbirinden lezzetli büyük boy Schlotzsky’s pizzalarından birinin yanında Coca-Cola ‘yı 5 TL ye alarak termos bardağa anında sahip olmak.

En Kaliteli Malzemeler

Schlotzsky’s pizzalarında birbirinden lezzetli rende parmesan ve mozzarella peynirleri yanında pepperoni, mantar, dilimli siyah zeytin, yeşil dolma biber, karemelize soğan, domates ve güneşte kurutulmuş domates pesto sos, grill tavuk göğüs eti, jalapeno biberi, kırmızı soğan ve Texas Barbeque sos gibi en kaliteli malzemeler kullanılıyor.

İstanbul Schlotszky`s Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT