Schlotzsky’s’ten 3 Çifte 4 Günlük Barcelona Tatili

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Schlotzsky’s’ten 3 Çifte 4 Günlük Barcelona Tatili

Günün her saatinde keyifli ve sağlıklı yiyecekler sunan Schlotzsky’s, Beef Round Up ürünlerinden birini Coca-Cola seçeneğiyle birlikte tercih eden 3 şanslı çifte 4 günlük Barcelona tatili hediye ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 2, 2010

02.08.2010

Günün her saatinde keyifli ve sağlıklı yiyecekler sunan Schlotzsky’s, Beef Round Up ürünlerinden birini Coca-Cola seçeneğiyle birlikte tercih eden 3 şanslı çifte 4 günlük Barcelona tatili hediye ediyor. Tek yapmanız gereken katılım kuponunu doldurup 2 Ağustos – 30 Eylül 2010 tarihleri arasında Schlotzsky’s restoranlarındaki çekiliş kutusuna atmak olacak.

Barcelona’da Rüya Gibi 4 Gün
Schlotzsky’s bu yıl da 3 talihli çifte, İspanya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Barcelona’da tatil yapma fırsatı sunuyor. Schlotzsky’s restoranlarına gelerek Beef Round Up mönüsünde bulunan üç farklı seçenekten birini Coca - Cola ile birlikte alanlar tatil çekilişine hak kazanıyor. 2 Ağustos – 30 Eylül 2010 tarihleri arasında düzenlenen etkinlik boyunca dileyenler birden fazla katılım kuponunu doldurup çekiliş kutularına atarak şanslarını artırabiliyor.

Barcelona’da Her Şey Dahil Tatil
Schlotzsky’s 3 çifte her şey dahil 4 günlük bir Barcelona tatili hediye ediyor. Şanslı çiftler Barcelona’nın en kaliteli otellerinden biri olan Medinacelli ’de konaklayacak. THY ile seyahat edecek talihliler havaalanı transferleri, şehir turları, rehber gibi etkinlikler için de bir ödeme yapmak zorunda kalmayacaklar ve şehrin keyfini sürecekler.

Yapmanız gereken tek şey İstanbul, İzmir ve Ankara’daki Schlotzky’s restoranlarına gelip katılım kuponunu doldurarak noter huzurunda yapılacak çekilişe katılmak.

İstanbul Schlotszky`s Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT