Şehirde Yılbaşı Coşkusu, Fairmont Quasar İstanbul’da

Şehirde Yılbaşı Coşkusu, Fairmont Quasar İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehirde Yılbaşı Coşkusu, Fairmont Quasar İstanbul’da

Fairmont Quasar İstanbul’da yer alan Stations Restaurant Suami Ramirez’den kıvrak Latin ezgileri ve dünya mutfakları, Ukiyo Lounge & Bar’da ise degüstasyon menüsü ve Boğaz manzarasına eşlik eden DJ performansıyla sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2018

Yılbaşı ruhunu tüm ışıltısı ve umutlarıyla eşsiz lezzetler ve harika bir ambiyansta yaşamaya ne dersiniz?

Fairmont Quasar İstanbul’da yer alan Stations Restaurant Suami Ramirez’den kıvrak Latin ezgileri ve dünya mutfakları, Ukiyo Lounge & Bar’da ise degüstasyon menüsü ve Boğaz manzarasına eşlik eden DJ performansıyla sizleri bekliyor.

Yeni yılı şık bir ambiyansta, muhteşem Boğaz manzarası ve birbirinden leziz tabaklarla sunulan bir degüstasyon menüsü ile karşılama fikrinden hoşlananlar, bu yılbaşında Fairmont’un Asya mutfağı Ukiyo Lounge & Bar’da buluşuyor!

Ukiyo’da Beluga havyarlı taze baharatlı blini ve Japon omleti ile başlayan menü, çıtır kuzu pirzola ve ördek “gyoza” ile devam ediyor. Çay ile poşe edilmiş ıstakoz, hindistan cevizi espuma sostan sonra, Asya mutfağının özel lezzetleri biribiri ardına masadaki yerini alırken, bu coşkulu gece beyaz çikolatalı mango mus ile sonlanıyor. DJ’in kıvrak ezgileri eşliğinde tüm İstanbul’daki havai fişekleri seyredebileceğiniz Ukiyo’da, geceyarısından sonra after party devam ediyor…

Suami Ramirez ile Latin Coşkusu!
Yeni yılı aile, dostlar ve çocuklarla, canlı müzik eşliğinde eğlenerek kutlamak isteyenler ise, 31 Aralık’ta Stations Restaurant’ı tercih edebilirler. Zengin açık büfelerin benzersiz tatlarına, Kübalı şarkıcı Suami Ramirez’in sıcacık sesi ve orkestrasının Latin ezgileri eşlik edecek. Salata köşesinden mezelere, deniz ürünleri istasyonundan Uzak Doğu büfesine ve sonsuz tatlı çeşitlerine kadar birçok seçeneğin birarada olduğu Stations’ta, yılbaşı gecesi çocuklar için de özel lezzetler var. Müzik, dans ve kahkaha dolu bir yılbaşı için, Stations hazır!

Yeni yılın ilk gününe geç ve rahat bir başlangıç için, 1 Ocak günü özel yılbaşı temalı brunch’ta biraraya geliyoruz. Canlı müzik, çocuklara yönelik etkinlikleriyle Fun Station ve dünya mutfakları ile sokak lezzetlerinin bir araya geldiği Yılbaşı Brunch’ı, 2019’a tatlı bir başlangıç…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT