Şehrin Baştan Çıkarıcı Mekanı GiGi, İstinyePark’ta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Baştan Çıkarıcı Mekanı GiGi, İstinyePark’ta

Yeme, içme ve eğlence sektörüne dünya standartlarında mekanlar kazandırmaya devam eden İstanbul DoorsGroup’un en yeni markası GiGi, İstinyePark Beymen’in içinde açıldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 6, 2012

06.03.2012

İstanbul şehir yaşamına yeni ve benzersiz mekanlar sunmaya devam eden İstanbul DoorsGroup’un yeni markası GiGi, İstinyePark Beymen’in içinde hizmete girdi. Fransız bar- brasserie ruhunu, özgün dokunuşlarla İstanbullulaştıran GiGi, sıra dışı dekorasyonundaki detaylarla yarattığı baştan çıkarıcı, şık ve seksi ambiyansıyla aklınızı başınızdan alacak.

Yeme, içme ve eğlence sektörüne dünya standartlarında mekanlar kazandırmaya devam eden İstanbul DoorsGroup’un en yeni markası GiGi, İstinyePark Beymen’in içinde açıldı. Fransız bar- brasserie ruhunu, özgün dokunuşlarla İstanbullulaştıran bir mekan olarak tasarlanan GiGi, Sinan Erül’ün imzasını taşıyan iddialı dekorasyonu ile de dikkat çekiyor.

Mekanda ağırlıklı olarak kullanılan canlı ve parlak renkler, kuş kafesleri, kırmızı güller, aynalar, pembe aydınlatmalarla baştan çıkarıcı, şık ve seksi bir tasarıma sahip mekanın Parisien ruhu, İngiltere ve Fransa’dan sanatçıların eserleri ile karakterini tamamlıyor.

Dünya mutfağının en seçkin örnekleriyle Akdeniz mutfağını birleştiren zengin menüsüyle dikkat çeken GiGi, günün erken saatlerinden, gece geç saatlere kadar hizmet verecek olan büyük bir bar ve lounge alanınına sahip. Geniş alkollü içki ve kokteyl menüsü ile misafirlerine gecenin geç saatlerine kadar hizmet verecek GiGi, birbirine benzeyen mekanlardan sıkılanlar için yepyeni ve benzersiz bir alternatif sunuyor.

Lezzetli yemekleri, şık dekorasyonundaki detayları ve mekanın her köşesindeki Parisien ruhun etkisiyle, eşi görülmemiş bir ambiyansa sahip olan GiGi'de hafta içi ve hafta sonları da DJ performansları ile eğlence farklı bir boyut kazanacak. GiGi çalışanlarının sezonun trendi olan Japon esintisi taşıyan kıyafetleri ise Beymen tarafından tasarlandı.

Adres: İstinye Bayırı Cad. No: 73 Sarıyer İstanbul
Tel: 0212 345 56 50

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT