Şehrin Cazibeli İtalyanı Nabu Karaköy

Şehrin Cazibeli İtalyanı Nabu Karaköy

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Cazibeli İtalyanı Nabu Karaköy

30 odalı tasarım oteli, ünlü şef Matteo Bertuletti’nin önderliğindeki gastropub restoranı, özgün mimarisi ve gecelerin ritmini yükselten partileri ile akıllarda unutulmaz izler bırakıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 19, 2018

İstanbul’un canlılığıyla harmanlanan, Karaköy’ün özünden ilham alan, karakterindeki İtalyanı en ince ayrıntısına kadar yaşatan “Nabu Karaköy”, 30 odalı tasarım oteli, ünlü şef Matteo Bertuletti’nin önderliğindeki gastropub restoranı, özgün mimarisi ve gecelerin ritmini yükselten partileri ile akıllarda unutulmaz izler bırakıyor.

Karaköy'de Mumhane Caddesi ve Murakıp Sokak'ın köşesinde yer alan, isminin özü Babillerde “Yazı ve Bilgelik Tanrısı”ndan gelen Nabu Karaköy, 30 odalı butik otel tarafı ve enfes İtalyan lezzetlerine imza atan Nabu Italian Gastropub restoranıyla fark yaratıyor.

Şehrin ve Karaköy’ün ruhunu, endüstriyel detayları içinde barındıran minimal tasarım anlayışı ile 30 odasına yansıtan Nabu Karaköy Hotel, İstanbul’un keyfini yaşamak isteyen yerli – yabancı misafirleri ağırlıyor. Yepyeni deneyimlerle, İtalyan mutfağının doruk noktasını yaşamak isteyenlerin buluşma noktası olan Nabu Italian Gastropub ise gastronomi dünyasının ünlü isimlerinden şef Matteo Bertuletti’nin enerjisini ve benzersiz lezzetlerini yansıtıyor.

Kendi Evinizdeymişsiniz Gibi Konforlu, Huzurlu ve Keyifli…

Deluxe, Superior, Quiet, Smart olmak üzere 4 farklı kategoride 30 odası bulunan Nabu Karaköy Hotel, ağırladığı misafirlerine İstanbul’un ve Karaköy’ün ruhundan aldığı ilhamı yaşatıyor. Keyif, lezzet, sanat, tasarım ve konforun bir araya geldiği Nabu Karaköy Hotel, sanayi ve endüstriyel yaklaşımlarının ardından kendini gösteren elegan ve sanatsal çizgileri ile şaşırtan, çarpıcı bir mimariye sahip. Dış cepheye konumlandırılan aydınlatmanın etkisiyle gecenin karanlığında kendini daha da iyi gösteren Nabu Karaköy’ün her bir oda balkonundaki çiçeklendirmeler ve dış bahçe adeta İtalya’daymışsınız hissi veriyor.

Şehrin ünlü grafiticisi Leo Lunatic’in adeta bir sanat eseri edasında özel olarak çizdiği, insanların önünde fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği “Eat More Art” grafitisi ile bölgedeki varlığını hemen fark ettiren Nabu Italian Gastropub, Karaköy’ün dar sokaklarından kurtulup rahatlıkla nefes alacağınız oldukça ferah bir alan sunuyor. Gastro pub anlayışı ile yemek deneyimini en üst seviyede yaşatan, fine dining lezzetleri konforlu ve eğlenceli bir ortamda sunan, pub tarafıyla da keyifli partilere ev sahipliği yapan Nabu Italian Gastropub’ın mutfağındaki İtalyan, hünerleri kadar güler yüzüyle de kalpleri fetheden şef Matteo Bertulett… Şef Matteo Bertulett önderliğindeki Nabu Italian Gastropub mutfak ekibi kahvaltıdan akşam yemeğine uzanan oldukça seçenekli İtalyan lezzetleri hazırlıyor. Oldukça zengin bir şarap mahzeni de bulunan Nabu Italian Gastropub’ta yemek servisi 08.00’da başlıyor, 22.00’a kadar devam ediyor.

Şehrin cazibeli İtalyan’ı Nabu Italian Gastropub, iyi lezzet, iyi içki ve iyi müzik üçlüsü ile beklenenin de ötesinde anlar yaşatıyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT