Şehrin En İyi Pizzası Bafetto Artık Avrupa’da!

Şehrin En İyi Pizzası Bafetto Artık Avrupa’da!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin En İyi Pizzası Bafetto Artık Avrupa’da!

Gerçek İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan Bafetto, Avrupa Yakası’ndaki ilk şubesini Gayrettepe’deki Astoria AVM’de açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 8, 2015

“Çok iyi pizza, çok iyi fiyat” sloganıyla gurme İtalyan pizzasına yeni bir boyut kazandıran Bafetto, Avrupa Yakası’ndaki ilk şubesini Gayrettepe Astoria’da açtı. Şaşkınbakkal, Caddebostan ve Ataşehir’de 3 şubesi bulunan Bafetto, böylece şube sayısını 4’e çıkardı.

Gerçek İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan Bafetto, Avrupa Yakası’ndaki ilk şubesini Gayrettepe’deki Astoria AVM’de açtı. Şaşkınbakkal, Caddebostan, Ataşehir ve Gayrettepe olmak üzere toplamda 4 şubeye ulaşan Bafetto, 2015 yılında Avrupa Yakası’nda büyümeyi hedefliyor.

İtalya’nın en iyi pizza ustalarından alınan eğitimlerle oluşturulan pizza hamuru, en az 48 saat mayalandırmada bekletildiği için hiç yemediğiniz kadar hafif. Bu hafif ve kağıt incelediğindeki hamur, İtalya’dan getirtilen özel sosun taze domates ve baharatlarla harmanlanmasıyla oluşan karışım ile birleşiyor. Üzerine koyulan mozzarella ve kaliteli malzemelerle ortaya çıkan pizza lezzetiyle fark yaratıyor. Butik pizza restoranı olarak hizmet veren Bafetto’nun menüsünde birbirinden lezzetli pek çok pizza çeşidi bulunuyor. Herkesin damak tadına uyacak yaklaşık 25 farklı pizzası bulunan Bafetto, özel tatlarıyla da ilgi çekiyor.

Hem hesaplı hem gurme

Bafetto lezzet ve kalitenin yanı sıra fiyat konusunda da oldukça iddialı. Gurme İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan Bafetto’da pizzalar 17,90 TL’den başlıyor ve sadece 28,90 TL’ye kadar uzanıyor. Böylece nefis İtalyan pizzalarının bir gurme lezzetinden çıkartılıp daha geniş bir kesime ulaştırılması hedefleniyor.

Bu pizzalar şişmanlatmıyor

Bafetto ‘pizza şişmanlatır’ algısını kırmayı hedefliyor. Kağıt inceliğindeki hamuru özel bir formülle hazırlayan Bafetto’nun pizzaları hem sağlıklı hem de diğer pizzalara oranla düşük kalorili. Tüm pizzalarda tam buğday hamuru seçeneği de bulunuyor.

Siz de şehrin en İtalyan pizzasını tatmak ve keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, haftanın her günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet veren Bafetto’ya muhakkak uğrayın!

Bafetto (Gayrettepe)
Adres: Astoria AVM, kat -2
Tel: 0212 215 00 60

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT