Şehrin En Sevileni Raffles İstanbul Brunch

Şehrin En Sevileni Raffles İstanbul Brunch

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin En Sevileni Raffles İstanbul Brunch

Raffles Brunch’ın tatlıya düşkün misafirleri için ise günlük ve taze şekilde hazırlanan “Crossiant Pan de Chocolate” ve farklı çeşitte birçok pastane ürünü görsel olarak bir şölen yaratırken, damaklarda ise unutulmaz bir tat bırakıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 11, 2022
>p>Şehrin sevilen ve gelenek haline gelen etkinliği Raffles Brunch, her zevke seslenen sofistike lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Deniz mahsullerinden, özenle hazırlanan barbekülere, Isokyo’nun imza lezzetlerinden, taze makarna ve çok daha fazlasından oluşan taptaze bir seçki Raffles’ın imza kokteylleri eşliğinde sizi bekliyor..

Şehrin kalbindeki konumu ve ‘duygusal lüks’ kavramını hayata geçirdiği hizmet anlayışıyla Raffles İstanbul Zorlu Center, bir klasik olan pazar brunch’larına tüm hızıyla devam ediyor. 1887 yılında ilk kez kapılarını açan Raffles Hotels & Resorts’un verdiği deneyimle deniz ürünlerinin ön planda olduğu; canlı akustik müzik performansı eşliğinde, imza Raffles kokteyllerinin birbirinden farklı lezzetlerle buluştuğu brunch’larıyla Raffles İstanbul, her Pazar 12.00-15.30 arasında hem yetişkinleri hem de birbirinden eğlenceli atölyeleri ile çocukları ağırlıyor.

Raffles Brunch, Türk ve dünya peynirlerinin yer aldığı geniş şarküteri ürünleri, Ege Bölgesi’ne ait zeytinyağlı sunumları, taş fırında hazırlanan pide ve pizzaları, barbeküden lezzetleri, el yapımı taze makarna çeşitleri, eşsiz lezzetiyle Dana Bonfile/ Kontrfile ve daha birçok efsanevi lezzetle brunch deneyimine bambaşka bir bakış açısı getiriyor.

Deniz Mahsulleri ve Isokyo’nun Pan- Asya Lezzetlerinden Özel Bir Seçki
strong>Brunch’ta, klasik lezzetlerin yanı sıra deniz ürünlerinin misafirlerin isteğine göre hazırlandığı çok sayıda tematik istasyonlar yer alıyor. Zengin deniz ürünleri istasyonunda Kanada’dan taze olarak getirilen ıstakozlar ve özel taze mavi yengeç gibi lezzetler deniz ürünleri sevenler için tam bir şölen sunuyor.

Uzakdoğu lezzetlerini sevenler için Raffles Brunch’ın bir sürprizi de Raffles’ın imza restoranı Isokyo’nun lezzetleri Raffles Brunch misafirlerini bekliyor. Isokyo’nun Pan-Asya lezzetlerinin sunulduğu alanda ise birbirinden farklı suşi çeşidi, tuna, deniz levreği ve somon sashimi ayrıcalıklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Raffles Brunch’ın tatlıya düşkün misafirleri için ise günlük ve taze şekilde hazırlanan “Crossiant Pan de Chocolate” ve farklı çeşitte birçok pastane ürünü görsel olarak bir şölen yaratırken, damaklarda ise unutulmaz bir tat bırakıyor.

Çocuk Misafirlere Özel Aktiviteler
Raffles Brunch’ta minik misafirler için de bütün detaylar düşünülüyor. Studio Masterpiece Workshopları ile pazar brunch’ları boyunca çocuklar, her hafta değişen sanat atölyesinin yepyeni programı ile yepyeni sanat eserli yaratıyorlar.. Böylelikle kendileri için özel olarak hazırlanan sağlıklı lezzetlerin yer aldığı büfenin keyfini çıkarırlarken, bir yandan da sanatla iç içe vakit geçiriyorlar.

Zengin ve sofistike açık büfe, Raffles imza kokteyllerini ve canlı müzik ile unutulmaz bir yemek deneyimi için Raffles Brunch her Pazar konuklarını bekliyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT