Şehrin En Yeni Restoranı ‘The Souq İstanbul’

Şehrin En Yeni Restoranı ‘The Souq İstanbul’

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin En Yeni Restoranı ‘The Souq İstanbul’

Restoranda yemeklerini keyifle yiyen misafirler yemeklerinde tattıkları baharatları bu çarşıdan temin edebilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 5, 2021

Katarlı turizm devi ARTIC'in İstanbul’daki önemli yatırımlarından Sheraton Istanbul City Center’da faaliyet gösteren The Souq İstanbul restoranı açıldı. Katarlı yatırımcı devi Al Rayan Turizm Yatırım Şirketi ARTIC'in bir parçası olan Sheraton İstanbul City Center’da bulunan The Souq İstanbul restoranı, X Nisan 2021'de özel bir törenle açıldı.

Beyoğlu'ndaki The Souq İstanbul'un açılış töreninde konuşan Al Faisal Holding Kurucusu ve ARTIC Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Faisal Bin Qassim Al Thani, “Türkiye önemli fırsatlar sunan bir yatırım merkezidir” dedi. ARTIC Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeyh Mohammed Bin Faisal Al Thani, “İstanbul'da iki otel yatırımıyla başladık. Marriott International ile İstanbul ve diğer şehirlere daha fazla yatırım yapmayı planlıyoruz. Türkiye sadece turizm için değil, birçok alanda önemli fırsatlar sunuyor” dedi.

ARTIC Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı (CEO) Tarık el-Sayed, “The Souq İstanbul’un Sheraton Istanbul City Center’da açılmasıyla birlikte sürekli yatırım yapacağımızın ve operasyonel verimliliğimizi artırmadaki taahhüdümüzü yansıtması anlamında Marriott ile Türkiye ve Arap ülkelerinde çalışmalarımızı genişleteceğiz. 2-3 yılda 8 otele ulaşmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin ekonomik yapısı ve yatırımcılara sağladığı destekler, yatırım kararlarımızda önemli bir rol oynuyor" dedi.

The Souq İstanbul’un özenle belirlenen geleneksel menüsü ile bu yılın en iddialı mekanları arasında yerini alacağını belirten Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Sinan Köseoğlu ise şunları söyledi: “Sektörde 34 yıllık tecrübeye sahip Sous Şef Necati Tunuslu ve ekibinin Türkiye'nin yemek mirasına bağlı kalarak yeniden yorumladığı Türk klasik yemekleri Türk ve yabancı misafirlerimizin vazgeçilmezi olacak. Tuğlalı fırına sahip çok az sayıda üst düzey restorandan biri olarak konumlandırılan The Souq İstanbul'un kendine özgü yemekleri arasında enfes "Türk Pideleri" ve keşkek ile servis edilen "Türk usulü kuzu" yer alıyor. Menüde ayrıca Osmanlı kültüründen miras kalan ve döneminde en çok tüketilen içecek olan şerbetler ve gül, ebegümeci, limon, nar, şeftali, kakule, demirhindi ve nane kullanılarak yapılan şerbetlerle hazırlanan farklı kokteyller yer alıyor.

Dekorasyonuyla otantik bir yemek deneyimi yaşatan The Souq İstanbul,"Geleneksel Türk Gecesi" eğlence tarzı ve restoranın girişinde yer alan keyifli mini çarşısı ile misafirlerini büyüleyecek. Restoranda yemeklerini keyifle yiyen misafirler yemeklerinde tattıkları baharatları bu çarşıdan temin edebilecek. Ayrıca ziyaretçiler, The Souq İstanbul'daki deneyimlerinin hatırası olarak mini çarşıdan hediyelik eşya satın alabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT