Şehrin Gözdesi Nobu İstanbul’da Öğle Yemeği

Şehrin Gözdesi Nobu İstanbul’da Öğle Yemeği

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Gözdesi Nobu İstanbul’da Öğle Yemeği

Nobu İstanbul, özel ve taze içeriklerle hazırlanan akşam yemeği ve Omakase yelpazesine öğle yemeği seçkilerini ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 19, 2021

Dünyaca ünlü isimlerin uğrak noktası olan Nobu İstanbul, öğle yemeği menüsünü misafirleriyle buluşturuyor. Nobu Kurumsal Şefi Hervé Courtot ve Nobu İstanbul Şefi Joshua Treacy tarafından hazırlanan özel menü, İstanbul’un yeme-içme portföyüne yeni bir soluk getiriyor.

Panoramik Boğaz manzarası ve en ince detayına kadar düşünülmüş dekorasyonu ile benzeri görülmeyen bir ambiyans sunan Nobu İstanbul, özel ve taze içeriklerle hazırlanan akşam yemeği ve Omakase yelpazesine öğle yemeği seçkilerini ekledi. Yoğun ilgi gören geniş menüsünün ardından, Nobu Kurumsal Şefi Hervé Courtot ile Nobu İstanbul şefi Joshua Treacy’nin birlikte hazırladığı öğle yemeği menüsünde; menüdeki benzer lezzetler spesiyal ürünler ile birleştirilerek yeniden yorumlandı.

Japon mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu İstanbul’un öğle yemeği menüsünde; şefin sushi spesiyallerinden geleneksel Japon mutfağında öne çıkan Donburi’ye kadar geniş bir yelpaze sunuluyor. Balık, et ve sebzelerle servis edilen çeşitli Donburi alternatiflerinde Chirashi Donburi, Vegetable Spicy Garlic Donburi ve Seafood Kakiage Tempura Donburi gibi çeşitler bulunuyor. Nobu müdavimleri için yine Yellowtail Jalapeño, Black Cod Miso ve Rock Shrimp Tempura gibi Nobu’nun imza ve klasik lezzetleri öğle yemeği menüsünde yer alıyor. Menüdeki Lunch Bento Box içeriğinde ise tek bir yemekte her lezzeti bulabilmek mümkün. Classic, Deluxe ve Vegetarian olarak üç farklı opsiyonla sunulan Lunch Bento Box’lar yeme-içme tutkunlarına alternatif olarak öne çıkıyor.

Eşsiz Boğaz manzarası yanı sıra ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla dikkat çeken Nobu İstanbul, pazar günleri hariç her gün saat 12.00-14.30 saatleri arasında öğle yemeği servisi ile misafirlerine keyifli bir ambiyans sunuyor.

Nobu İstanbul’a rezervasyon yapmak için ist.reservations@noburestaurants.com veya +90 212 334 30 34 numaralı telefon üzerinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT