Şehrin Meksikalısı: Celebra La Tradicion

Şehrin Meksikalısı: Celebra La Tradicion

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Meksikalısı: Celebra La Tradicion

Ranchero, misafirlerini Türkçe karşılığı “gelenekleri kutla” anlamına gelen “Celebra La Tradicion” (Selebra la tradisyon) sloganıyla karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 24, 2020

Meksika’nın Aztek ve Mayalara uzanan köklü tarihini, renkli kültürünü ve dünya mutfakları arasında apayrı bir yere sahip birbirinden özel lezzetlerini ülkemize taşıyan Ranchero, misafirlerini Türkçe karşılığı “gelenekleri kutla” anlamına gelen “Celebra La Tradicion” (Selebra la tradisyon) sloganıyla karşılıyor. Okyanus ötesinden gelen sıcak Latin ezgileri, egzotik içecekler ve eşsiz bir ambiyans eşliğinde Meksika mutfağının orijinal tatlarını denemeye gelenler, mekanı her ziyaret ettiklerinde bu kadim kültürü tekrar yaşarken, Ranchero’da yemek, adeta bir kutlama haline geliyor. Bu yüzden mekan, misafirlerine “Celebra La Tradicion” diyor.

Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği Ranchero Restaurant, misafirlerini İstanbul’un her iki yakasında Suadiye, Watergarden Avm ve Nişantaşı Reasürans şubeleri ile Ankara Maidan’da yeni açılan mekanında ağırlıyor. Ailenin içmimar üyesi Nilüfer Tanyeri Gonzalez’in, Meksika’ya ait kültürel dokuları öne çıkararak tasarladığı Ranchero, sahip olduğu bu özel ambiyansı kadar, tamamen orjinal tariflerine sadık kalarak hazırlanan geleneksel yiyecek & içecek menüsüyle de lezzet tutkunlarına farklı bir deneyim yaşatıyor.

Birbirinden özel lezzetler eşliğinde “Celebra La Tradicion” (Selebra la tradisyon) demek ve Meksika geleneğini kutlamak isteyenler Ranchero’yu ziyaret edebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT